PRAVDA ZA SAKIĆA SE ŠIRI DRUŠTVENIM MREŽAMA

SINAN SAKIĆ JE UBIJEN? Supruga Sabina ima slike, snimke i dokaze, SVI SU ZANIJEMILI KADA SU OVO VIDJELI

Objavljeno:21.02.2019 - 16:11
A A A Times Arial

Na profilu pokojnog pjevača Sinana Sakića pojavila se objava koja je izazvala lavinu komentara. 

Naime, u njoj se postavlja pitanje zašto je pjevač ubijen. Supruga Sabina objasnila je šta se sve dešavalo dok je ležao u bolnici, a za njegovu smrt optužila je lošu njegu i tretman tokom liječenja, koji je doveo do kobnog ishoda. 

sinan

Na Instagram profilu Sinana Sakića piše.

"Dragi prijatelji, moram vam reći šta me muči evo deveti mjeseci. Interesuje me zašto je moj muž ubijen. Molio me plakajući da ga spasim, da ga vodim kući jer doktor Culafic ga ne liječi, hoće da ga ubije, pet dana mu nisu dali kardiologa, a imao je srčani udar i oštećen srčani zalizak. Nikakvu terapiju sem klizme i malo infuzije nije primao pet dana. Rekao mi je vodi me molim te maco odavde ovo nije ni bolnica ni ludnica ovo je logor, ovdje ti uzmu zadnju kap dostojanstva. Oni me ne liječe, odustali su, ubiće me. Pet dana je bio usmeno otpušten i čekao otpusnu listu. Namjerno mu nisu dali, niko mu nije htio pomoći niti prići. Molila sam preklinjala plakajući da mu daju kardiologa. Profesor Culafic taj smrad nije mu dao. Profesorka Radmila Jesic mi je u panici pet dana ranije na hodniku rekla: "Vodi  Sinana odavde ubiće ga". Bila sam u panici, u nevjerici. Tog dana su mu izvadili stentove sa žučnih kanala, a nisu smjeli to da urade. A sad se pitam po ko zna koji put zašto je ubijeni i po čijem naređenju moj muž. Čekala sam da to neko istraži, ali niko ništa. Ali saznaću to, imam slike, snimke, sve dokaze da je ubijen. Sad sam ojačala i neću dozvoliti da ološi koji su ga ubili prođu nekažnjeno. Nadam se da će ako postoji pravda zakon biti kažnjeni, a vjerujem i u božju pravdu".

sinan1

  
 

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!