OBJAVLJEN SNIMAK, SVI U SUZAMA: Aleksandra Prijović na uho pjevala Šabanu njegovu pjesmu (VIDEO)

Aktuelno
OBJAVLJEN SNIMAK, SVI U SUZAMA: Aleksandra Prijović na uho pjevala Šabanu njegovu pjesmu (VIDEO)
.

Pjevačica se oprostila od kralja narodne muzike Šabana Šaulića, koji je tragično preminuo poslije saobraćajne nesreće u Njemačkoj.

aleskandra-prijovic2-750x500

FOTO: EXPRES TABLOID

- Mnogo sam tužna i potresena i još uvijek ne mogu da shvatim ovo što se dešava. On je jedan čovjek čiste duše, jednostavan, kog su svi voljeli i poštovali. Ostavio je prazninu koja nikada neće moći da se nadomjesti. Imala sam veliku sreću da ga upoznam kao čovjeka. Nikada neću zaboraviti njegov gest kada sam imala 17, 18 godina, kada smo se sreli na aerodromu. On mi je prišao i rekao: “Gdje si ti, mala?”, a ja sam mu rekla da se vraćam za Beograd. On mi rekao da želi da mi kupi nešto, rekla sam da ne treba, ali je insistirao. Znao je koliko sam sretna svaki put kada imam priliku da pjevam i pričam sa njim. Uspio je da oduševi jednu djevojčicu kojoj je bio idol, rekla je Aleksandra.

Pogledajte snimak koji govori koliko je pokojni pjevač uživao slušajući Prijovićevu.

- Uvijek ću biti ponosna na to što sam živjela u vrijeme Šabana Šaulića i nikada neću zaboraviti sve njegove savjete i podršku i zauvijek će ostati u mom srcu. Jedan jedini, neponovljivi, kralj, izjavila je Prijovićeva drhtavim glasom.

aleksandra-prijovic1

FOTO: EXPRES TABLOID

Ne propustite