SKANDAL, POPOVIĆ JE OVO POKUŠAO SAKRITI: Evo zašto je ŠABAN ŠAULIĆ napustio "ZVEZDE GRANDA", ONA JE KRIVA!

Show
SKANDAL, POPOVIĆ JE OVO POKUŠAO SAKRITI: Evo zašto je ŠABAN ŠAULIĆ napustio "ZVEZDE GRANDA", ONA JE KRIVA!
.

Šaban Šaulić je jedno vrijeme bio član žirija "Zvezde Granda".

Nakon toga je prešao na Pinkove zvezde.

1

Kralj folka donio je odluku da napusti mjesto predsjednika žirija koje je tri godine imao u "Zvezdama Granda" nakon razgovora sa vlasnicima "Pink" televizije Željkom Mitrovićem i Milicom Mitrović.

- U godini kada slavim pola vijeka muzičkog stvaralaštva i šezdeset peti rođendan pravo je vrijeme da se donesu i neke druge velike odluke, a moja je bila da preuzmem ovu odgovornu poziciju i na taj način pomognem nekim novim talentovanim ljudima da zauzmu svoje mjesto na estradnom nebu. Zahvaljujem se na saradnji ekipi sa kojom sam do sad radio, mislim da smo zajedno napravili projekat na koji možemo biti ponosni, i siguran sam da ću i sa fantastičnim profesionalcima sa "Pinka" to uraditi u godinama koje slijede. Radujem se saradnji sa novim produkcionim timom i druženju sa kolegama iz zaista sjajnog i stručnog žirija. Uvjeren sam da ćemo svi dati sve od sebe da iskustvom i savjetima damo podstrek nekim novim muzičkim zvijezdama i omogućiti im da na pravi i najbolji način izgrade svoju karijeru. Bolje mjesto za to ne postoji od najveće medijske imperije na Balkanu i srećan sam što ćemo baš sada udružiti snage na jednom ovako sjajnom projektu - izjavio je tada Šaulić.

2

Međutim, Milutin Popović Zahar, kompozitor i vilionista znao je pravi razlog.

On je dao komentar o svim članovima žirija popularnog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", te se osvrnuo da Šabanov odlazak iz ovog takmičenja.

3

"Ne mislim da je Šaban zbog omalovažavanja otišao iz Zvezda Granda. On je duboko svjestan svog pjevačkog umijeća i svog kvaliteta i osjećao se poniženo što mora da sedi sa nekim ljudima za koje on veoma dobro zna koliko znaju, a naročito koliko ne znaju. Njemu se sve to smučilo i smataro je da je elegantnija emisija u kojoj sada učestvuje, a ja dijelim njegovo mišljenje. Šaban ima integritet, njemu je smetalo što iznad njega sjedi pjevačica koju je on vodio na svadbe kao glavni šef, koja je bila njegov predigrač. Nije Snežana kriva, ona je neosporan pjevač i dama i sa velikim zadovoljstvom sam pravio pjesme za nju. Ali Saša je odlučio da ona tu sjedi i mislim da je to bio Šabanov motiv za odlazak", - rekao je Zahar. 

4

Ne propustite