DARKO LAZIĆ OTKRIO KOJE ĆE IME DATI SINU: Svi su ostali bez teksta kada su čuli

Show
DARKO LAZIĆ OTKRIO KOJE ĆE IME DATI SINU: Svi su ostali bez teksta kada su čuli
.

Gostujući u emisiji "Ami G show" pjevač Darko Lazić ispričao je da su on i njegova vjerenica Marina Gagić već smislili ime za njihovog naslijednika. 

- Imamo nekoliko imena u opticaju. Ja sam za to da se zove Aleksej. To je zaista lijepo ime, složili smo se Marina i ja... Prvo sam htio da se zove Strahinja, ali na kraju smo odlučili da bude Aleksej, lijepo je i zvučno ime. Aleksej Lazić - rekao je Darko u emisiji.

darko1

Četiri mjeseca nakon tragedije koja mu se dogodila 23. oktobra prošle godine na putu ka Brestaču gdje živi, Darko Lazić vratio se prvi put na mjesto na kojem je zadobio teške tjelesne povrede.

darko3

"Prošao sam jednom, ali me jeza neka uhvatila. Sad sam prvi put za emisiju otišao na mjesto nesreće, da vidim gdje sam ja to sletio i šta se izdešavalo. Sad, dok sam izlazio iz auta, prošla je jeza kroz mene. Nije ni malo svejedno, ali bitno je da je živa glava. Ničeg se ne sjećam, tek se sjećam poslije 15 dana u bolnici kad sam bio", ispričao je Darko, pa otkrio šta ga je najviše održavalo u životu dok je bio prikovan za bolnički krevet:

"Kad sam se probudio, prvo što me obradovalo je, naravno, da sam živ, a druga vijest je moja buduća supruga koja je rekla da je trudna, to mi je baš davalo snagu."

468453-darko-i-marina-ff

"Za ubuduće samo pamet u glavu, jer ovo je za veliku pouku. Drugačije ću gledati na sve. Toliko je bilo strašno. Najgore je prošlo, ali još su ostale posledice. Kad legnem da spavam, vraća mi se sve to. Tako da će ta trauma ostati za cijeli život. Ja sam zaspao za volanom, samo 2 kilometra od moje kuće. Svako ko je umoran, ne treba da vozi...Odmori koliko-toliko. Ubuduće ću naći vozača, ja sigurno voziti neću", poručio je Darko u emisiji "Ami G show."

 

 

Ne propustite