SANELA I MIHAJLO ZAGRLJENI UŠLI DA VIDE TIJELO OCA: Pozvali su Ildu i Gocu, a onda TIŠINA!

Aktuelno
SANELA I MIHAJLO ZAGRLJENI UŠLI DA VIDE TIJELO OCA: Pozvali su Ildu i Gocu, a onda TIŠINA!
.

Sinu Mihajlu i kćerki Saneli, koji su odmah nakon strašne nesreće u kojo je kralj narodne muzike stradao otišli u Njemačku, danas je dozvoljeno da vide tijelo i identifikuju oca.

nesreca6

- Sanela i Mihajlo su se zagrlili i oboje neutješno plakali nakon što su se oprostili od oca i svojim očima vidjeli njegovo beživotno tijelo. To je za njih bio veoma težak trenutak jer su svo troje djece, njih dvoje i Ilda, neopisivo bili vezani za Šabana. On je bio njihov motor pokretač, snaga i vjetar u leđa - rekao je blizak prijatelj porodice Šaulić i dodao da su njih dvoje bili toliko potreseni da su jedva smogli snage da pozovu sestru i majku koje su ostale u Beogradu, prenosi Blic. 

saban-sn

ON JE KRIV ZA SMRT ŠABANA ŠAULIĆA, OTKRIVEN IDENTITET PIJANOG VOZAČA: Jezivi detalji o njemu će vas ZAPREPASTITI!

 

 

- Kada su to konačno uradili, sa obje strane žice čuli su se jecaji i tišina koju je prekidala tek poneka riječ... Nemjerljiva tuga - rekao je prijatelj, i sam vidno potresen.

porodica

(Foto: Instagram/PrintScreen/sabanofficial)

 

Sa Šabanovim naslijednicima je i zet Zoran Bata Mirković, ali i familija i prijatelji iz dijaspore, koji im pružaju podršku dok čekaju da bude obavljena obdukcija tijela nastradalog pjevača.

saban3

GOVORIO JE DA ŽELI DA GA SAHRANE SA OVIM: Naježit ćete se kad čujete sa čim će Šaban biti ispraćen na vječni počinak

Zbog svih potrebnih procedura, i datum sahrane Šabana Šaulića je i dalje neizvjestan.

 

Ne propustite