"BIO JE ŽIV, LJEKARI SU MU DALI NEŠTO I VIŠE SE NIJE PROBUDIO": Ivica Dačić otkrio šta se tačno desilo, SVI U ŠOKU!

Aktuelno
"BIO JE ŽIV, LJEKARI SU MU DALI NEŠTO I VIŠE SE NIJE PROBUDIO": Ivica Dačić otkrio šta se tačno desilo, SVI U ŠOKU!
.

Ministar vanjskih poslova Srbije  Ivica Dačić, gostujući u emisiji "Ćirilica" otkrio je kako je veoma teško podnio smrt pjevača Šabana Šaulića.

dacic1

Dačić je, budući da ga je sin Šabana Šaulića obavijestio o smrti i zamolio da pomogne oko prebacivanje tijela u Srbiju, rekao da je Šaban iz kola izašao na nogama i da svi detalji smrti moraju dodatno da se ispitaju.   

759803-saban-saulic-ls

"Šaban je iz kola izašao, ali je bio toliko loše da su prakrtično morali da naprave neku intervenciju i da ga odvezu u bolnicu. Bio je loše, ali je bio svjestan. On je izašao bez tragova povrede. Žalio se da je imao problema sa grlom, grudima, da ga nešto guši. Pozvali su helikopter i dali su mu neka sredstva za uspavljivanje i on se više nije probudio. U bolnici su pokušavali reanimaciju, otvorili su ga i ustanovili da je došlo do komplikacije aorte. Tužilac sad traži obdukciju da se vidi zbog čega je umro", rekao je Ivica Dačić u Ćirilici.

saban-saulic-642x336

Podsjećamo, Šaban Šaulić u nedjelju u ranim jutarnjim satima doživio je tešku nesreću u Njemačkoj.

NE MOŽE DA SAKRIJE SUZE: Zlata Petrović smogla snage i progovorila o smrti kolege Šabana, njene riječi će vas DOTUĆI​

saban-saulic

U automobilu sa pjevačem bio je njegov muzičar Mirsad Kerić, koji je upravljao vozilom, i Šaulićev kum Slobodan Stojadinović. Nažalost, ova stravična nesreća za posljedicu je imala dvije žrtve - Šabana i Mirsada.

Šaban je helikopterom prebačen do bolnice ''Stedischer krankenhaus'' u njemačkom gradu Bilefeldu, međutim napori ljekari koji su kralja narodne muzike reanimirali više od dva sata nisu urodili plodom.

1

2

Inače, Šabanov sin Mihajlo i kćerka Sanela trenutno se nalaze u Njemačkoj gdje će preuzeti tijelo oca.

OTKRIVENA TAJNA: Šaban je ANI SEVIĆ ostavio VELIKU STVAR U AMANET, nismo mogli ni slutiti (FOTO)

 

Ne propustite