Na crvenom tepihu su san snova, a kada im se približite zgrozite se od užasa

E buraz
Na crvenom tepihu su san snova, a kada im se približite zgrozite se od užasa
.

Sve poznate ličnosti čine sve da izgledaju  savršeno  na fotografijama i  crvenom tepihu ali njihova realnost je potpuno drugačija.  Mogu  uticati  na podmlađivanje lica ali ne i  cijelog tijela.  Prvi znakovi starenja vide se na nogama i vratu i to je nemogue sakriti.  Jedna stvar u Holivudu je strogo zabranjena, a to je starenje mada  protiv godina se ne može . To nam  najbolje pokazuju i slike ovih poznatih dama koje su pravo savršenstvo .Na crvenom tepihu izgledaju tako besprijekorno, sve ima savršeno tijelo. Međutim iz ovih uglova ih nikada nismo vidjeli.
 
Kada su se prije nekoliko godina pojavile u javnosti njihove stvarne slike koje pokazuju da Sindi Kroford, zamislite, ima celulit, onda je  nastala  prava fama, jer na Instagramu to izgleda ovako:

2

a  u stvarnosti  izgleda ovako:

3

Onda je kao tabu tema došla i  Dženis Dikinson:

4

5

Još jedna kratka crna haljina je dala drugima  povod za kritike. U pitanju je “očajna domaćica”, poznata Marša Kros koja je takođe  sebi dozvolila celulit i starenje.

6

7

OVAKO JE IZGLEDALA PRIJE 20 GODINA : U njenu prirodnu ljepotu više niko ne vjeruje : Razočarat ćete se kada vidite o kome se radi

Starleta Kim Kardašijan danas je simbol ljepote, a nekad je bila simpatični djevojčurak kome, kako mnogi kažu, zaista nisu bile potrebne nikakve estetske operacije.

1


Ali da li je to baš tako?

Tridesetsedmogodišnja starleta Kim Kardašijan podijelila je sa cijelim svijetom fotografiju iz svojih tinejdžerskih dana, kada je imala samo 17 godina.

2


Na fotografiji nastaloj 1997. godine supruga Kanje Vesta pozira sa drugaricom Sarom Hovard, a mnogi su primjetili da je Kim drži za grudi.

Ipak, ono što je izazvalo najviše komentara jeste izgled starlete, pa su mnogi uporedili njenu tranformaciju.

3

"Kim je izgledala puno bolje kad je bila potpuno prirodna."; "Vau, upropastila si lice plastičnim operacijama do te mjere da izgledaš neprepoznatljivo u odnosu na ovu fotku", samo su neki od komentara korisnika Instagrama.

4


Pogledajte Kim na ovoj fotografiji! Pa zar pratioci nisu u pravu?

Njen put slave uvek su pratile i transformacije. Bilo je nemoguće ne primjetiti njenu postepenu promjenu izgleda. Mnogi misle da je radila niz operativnih zahvata na licu, kao i operaciju uvećanja zadnjice ali Kim to uporno odbija da prizna.

5


Na fotografiji iznad nema traga od velike pozadine. Ali zato ovdje...

6


Fotografije, kako vidite, pobijaju njene tvrdnje!

Kim Kardašijan više nije LJEPOTICA - Njen izgled će vas ZAPREPASTITI! (FOTO)

Najpoznatija starleta na svijetu Kim Kardašijan uvijek je tip-top sređena. Ipak, ona je sada odlučila da svojim fanovima pokaže lice bez trunke šminke. Međutim, kako Kim najviše zarađuje od društvenih mreža i svaku objavu na istim naplaćuje, tako je ovo uradila samo da bi prodala šminku.

2

1

Ona je nedavno prodaju izbacila novu kolekciju šminke koju je napravila u saradnji sa svojim šminkerom, inače momkom porijeklom iz Albanije Marijom Dedivanovićem. Kako bi milionima obožavalaca pokazala kako da koriste njene korektore, po kojima je inače poznata u svijetu, starleta je napravila snimak i podijelila ga na Instagramu.

A EVO KAKO KIM IZGLEDA BEZ ŠMINKE

Kad je otkrila trikove, skinula je sav puder s lica kako bi pokazala učinak svoje šminke.

screenshot-1

Vidite kakve crne krugove imam ispod očiju, a vidjeli ste koliko su svjetli kada stavim svoj korektor - stoji u opisu slike.

Ne propustite