POGLEDAJTE DO SADA NEOBJAVLJENE FOTOGRAFIJE SA LICA MJESTA: Evo šta je ostalo od automobila u kojem je Šaban Šaulić doživio TRAGEDIJU!

Aktuelno
POGLEDAJTE DO SADA NEOBJAVLJENE FOTOGRAFIJE SA LICA MJESTA: Evo šta je ostalo od automobila u kojem je Šaban Šaulić doživio TRAGEDIJU!
.

Legenda narodne muzike Šaban Šaulić poginuo je jučer u saobraćajnoj nesreći u Njemačkoj. 

Zvijezda narodne muzike u autu je, prema nezvaničnim informacijama, bio sa vozačem i kumom koji su tom prilikom povrijeđeni, a nesreća se dogodila u okolini Bilefelda u kojem je pjevao.

Nakon nesreće pjevač je hitno prebačen u bolnicu, nakon čega je podlegao povredama. 

U trenutku Šaulić je sjedio na mjestu suvozača, a u njih se zakucao vozač Mazde (34) koji je tom prilikom bio u alkoholisanom stanju i vozio bez saobraćajne dozvole. 

Nemački portal "Neue Westfälische" objavio do sada neviđene fotografije sa mjesta nesreće. 

nesreca1

nesreca2nesreca3nesreca4nesreca5nesreca6nesreca7nesreca8nesreca9nesreca10nesreca12nesreca13

 

(Foto: "Neue Westfälische")

 

Vozač "mazde" koji je izazvao udes u kome je poginuo pjevač Šaban Šaulić, prvo je policiji tvrdio da je "seat" u kome se nalazio pjevač zapravo izazvao nesreću. 

Ove tvrdnje preneo je sajt njemački sajt Iz.de. Tridesetčetvorogodišnji vozač "mazde" koji je bio u alkoholisanom stanju i vozio bez vozačke dozvole tvrdio je da je vozač "seata" izgubio kontrolu nad vozilom, te da on "nije mogao da izbjegne prepreku, pa je otpozadi udario u njih".

ISPIJENA, BLIJEDA U CRNINI, NE PRESTAJE PLAKATI: Ovo su prve riječi supruge Šabana Šaulića poslije nesreće, KIDAJU DUŠU

 

 

PIJANI NIJEMAC NIJE MOGAO DA ZAKOČI: Zaledit ćete se kada vidite kojom brzinom je naletio na ŠABANOV AUTO

 

 

 

Ne propustite