ŠABANOVA DJECA STIGLA U NJEMAČKU: Ne dozvoljavaju im da vide očevo tijelo

Aktuelno
ŠABANOVA DJECA STIGLA U NJEMAČKU: Ne dozvoljavaju im da vide očevo tijelo
.

Kralj narodne muzike jutros je preminuo nakon saobraćajne nesreće u Njemačkoj. Samo nekoliko sati nakon vijesti o pogibiji Šabana Šaulića, njegovi nasljednici Sanela i Mihajlo Šaulić napustili su porodični dom na Dedinju, koji je bio premali da primi sve one koji su došli da im izjave saučešće i pruže riječi utjehe, i uputili se ka beogradskom aerodromu Nikola Tesla tokom današnjeg popodneva.

screenshot-2-convertimage-1000x0
Sanela i Mihajlo su se prvim letom uputili u Nemačku, gdje je danas, u ranim jutarnjim satima, njihov otac nastradao u tragičnoj saobraćajnoj nesreći koju je izazvao vozač automobila koji je naletio na onaj u kojem je bio pjevač. Prema informacijama iz njemačkih medija, čovjek koji je izazvao nesreću svojim vozilom je upravljao u alkoholisanom stanju, usprkos tome što dozvolu za upravljanje nije imao.

befunky-collage-1000x0
Sanela i Mihajlo su sletjeli u Njemačku, međutim, dozvolu da vide tijelo tragično nastradalog pjevača Sanela i Mihajlo još uvijek nisu dobili. Prema informacijama od njihove rođake, Saneli i Mihajlu je rečeno da još uvijek ne mogu da vide pokojnog oca, budući da još uvijek nije u potpunosti završen uviđaj, već da će morati da sačekaju do sutra. Također, kako je rečeno, sahrana, koja je planirana na Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, ne očekuje se prije petka, subote.

muhk9lmahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtlrvn01eqv8vmmmzowm4ywixnjk4zdnmmdlizjhjymmxytjkyzrkzjeuanblz5gtas0cngcbaae

Ne propustite