Pustite OVU ŠABANOVU PJESMU: Bio je to njegov prvi hit i kada ga je snimio, koljena su mu se tresla od treme

Show
Pustite  OVU ŠABANOVU PJESMU: Bio je to njegov prvi hit i kada ga je snimio, koljena su mu se tresla od treme
.

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić izgubio je život  u saobraćajki u Njemačkoj. Srbija, cijeli region, svi su voljeli njegove nezaboravne hitove, koje je samo on mogao da otpjeva, i svi su danas u šoku i suzama. 

Svi se prisjećaju njegovih pjesama i riječi, o životu, karijeri, porodici. Kako je u oktobru 2018. rekao u emisiji "Balkanskom ulicom", ništa ne bi mijenjao u životu i poslu. Karijeru je započeo u šabačkim kafanama, gde su ponikli mnogi neprevaziđeni glasovi naše estrade, među njima i Ljuba Aličić.

"Čini mi se da ništa ne bih ni menjao u životu... Kako je bilo, bilo je odlično. Baš nemam nikakvu zamerku na svoj život. Sem možda da te godine tako brzo prolaze... Čini mi se da sam juče snimio pesmu 'Dajte mi utjehu'. Sećam se da su mi se tresla kolena. Imao sam strašnu tremu..."

Pričao je i o tome da je kada je njegova ćerka Ilda Šaulić imala svoj prvi koncert imao veću tremu nego ona sama. Podsjetio je i na duetsku pjesmu koju je radio za Sinana Sakića i da se njegova majka prezivala Šaulić.

- On se baš radovao tome. Međutim, eto nismo uspjeli...

Sinan je preminuo  u junu 2018, a danas nas je napustio Šaban, neprevaziđeni pjevač, jedinstven glas, koji niko neće moći da zamijeni.

screenshot-2-convertimage-1000x0

Ne propustite