ŠABAN ĆE ZAPJEVATI U NEBESKOJ KAFANI: Objavljena slika koja je sve ostavila u suzama, EVO U ČIJEM JE DRUŠTVU

Aktuelno
ŠABAN ĆE ZAPJEVATI U NEBESKOJ KAFANI: Objavljena slika koja je sve ostavila u suzama, EVO U ČIJEM JE DRUŠTVU
.

Kralj narodne muzike, jedan jedini i neponovljivi Šaban Šaulić preminuo je nakon stravične saobraćajne nesreće u Njemačkoj, a legendu muzike su odmah svi objavili i na društvenim mrežama. Svi spominju takozvanu 'nebesku kafanu', a evo zašto.

Uz Batu Živojinović, Gage Nikolića, Pavla Vuisića, Bate Stojkovića, Zorana Radmilovića, Dušana Prelevića Preleta, Mome Kapora, Tome Zdravkovića, Josifa Tatića, Bore Todorovića, Petra Kralja, Dragomira Bojanića Gidre, Milorada Mandića Mande, Nebojše Glogovca... sad je i Šaban Šaulić.


Podsjećamo, Šaban Šaulić je poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći u Njemačkoj na putu Bifild-Butersloh. Prema pisanju njemačkih medija, pretpostavlja se da je pijani vozač (34) svojim automobilom udario u vozilo u kojem se nalazio Šaulić. Šaulić nije preminuo na mjestu događaja. Stigao je do bolnice gdje su se ljekari svim silama borili za njegov život, no nažalost, srce ga je izdalo i nije moglo podnijeti. 

sc-saban

Cijeli region je još uvijek u šoku. Svi masovno dijele fotografije i snimke sa njegovih nastupa te kažu da su skrhani i u suzama. 

1767807-1767521-1767485saban1edit1-edit-copy2-ls

Ne propustite