DARA BUBAMARA U SUZAMA: ''Jučer sam vidjela Šabana, smijali smo se zajedno, uvijek ću pamtiti nadimak kojim me zvao...''

Aktuelno
DARA BUBAMARA U SUZAMA: ''Jučer sam vidjela Šabana, smijali smo se zajedno, uvijek ću pamtiti nadimak kojim me zvao...''
.

Popularna pjevačica Dara Bubamara potrešena je zbog vijesti o Šabanu Šauliću. Ona je preplakala cijeli dan, kako tvrdi na Instagramu gdje je javno iznijela žaljenje zbog tragedije koja se desila Šabanu Šauliću.

Po njenim riječima, ona je među posljednjima vidjela ga živog.

– Šokirana sam… Plačem. Preplakala sam cijeli dan… Jučer smo se cijeli dan smijali, letjeli zajedno za Beč, pili kafu, pratio me do gejta… Uvijek su mi jako značile lijepe riječi od njega, od takvog pjevača i čovjeka kao što je on. Svi trenuci koje smo zajedno proveli za mene su samo prelijepe emocije, uvijek ću pamtiti kako me je zvao „Bubice moja“! Ne mogu da povjerujem da se ovo desilo. Tužna sam, šokirana i bijesna što je život bio ovako nepravedan prema onom ko zaslužuje najbolje. Saučešće porodici Šaulić – navela je Dara.

Region se ne smiruje zbog ove vijesti. Svi su u suzama i vlada velika tuga. Njegove kolegice i kolege kažu da su izgubili prijatelja od kojeg su svi učili. 

sc-saban

Ne propustite