Novi skandal na pomolu: Buba Corelli je varao svoju vjerenicu sa ovom djevojkom, ona je otkrila sve detalje! (VIDEO)

Show
Novi skandal na pomolu: Buba Corelli je varao svoju vjerenicu sa ovom djevojkom, ona je otkrila sve detalje! (VIDEO)
.

Bivša učesnica "Parova" Irma Sejranić u emisiji "Upoznajte Parove" istakla je kako je Buba Corelli navodno varao vjerenicu sa njom. Njenu izjavu pred kamerama prenosimo u cjelosti, a također tu je i video zapis: 

"To je istina, nije problem ja ću reći. Ja sam imala neku nezvaničnu vezu sa Bubom Korelijem, par ljudi u rijalitiju je to znalo. Sanjala sam ga danas, ne znam zašto uvijek mi nekako dođe u san. Četiri i po mjeseca je trajalo, to je bio turbulentan odnos koji je nastao, kad se sastave dvije perverzne lude glave. On je neko ko voli žene kao ja", započela je priču Irma i dodala:

b5

"Ona mu nije supruga, ona mu je vjerenica! Pitala sam ga hiljadu puta kad ćeš se ženiti, ne namjerava još uvijek. Nju oslovaljava sa svojom suprugom jer su 10 godina zajedno", priznala je Irma u emisiji "Upoznajte Parove".

 

"Znači on je svoju vjerenicu-ženu varao sa tobom?", prokomentarisala je upitno voditeljka, na šta je Irma nastavila svoju priču, pa otkrila čak i detalje njenog odnosa sa Korelijem:


 
"Prije ulaska u rijaliti, ja sam došla da potpišem 13. septembra ugovor. Mi smo se našli ovdje u Beogradu u jednom kafiću. Ja sam njemu tad rekla da ulazim u rijaliti i da sam potpisala ugovor, kasnije smo se našli u hotelu. Rekao je da će me gledati, a ja sam u tom trenutku otišla za Tuzlu, on je ostao u Beogradu", ispričala je pred kamerama Irma.

Ne propustite