NEVIĐENI HAOS U ZVEZDAMA GRANDA, I TO ZBOG AFERE JK?! Karleuša se hvatala se za glavu dok je pjevala ova djevojka, a ovo je sve zaprepastilo (FOTO)

Show
NEVIĐENI HAOS U ZVEZDAMA GRANDA, I TO ZBOG AFERE JK?! Karleuša se hvatala se za glavu dok je pjevala ova djevojka, a ovo je sve zaprepastilo (FOTO)
.

Kandidat Jelene Karleuše, Dragana Sremac, doživjela je totalni fijasko u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda". Da se potrudila maksimalno, vidjeli su svi članovi strogo žirija, ali da je izostao onaj konačni momenat koji bi je plasirao u naredni krug, bilo je više nego jasno. Jelena se hvatala za glavu gledajući njen nastup, koji je, čini se i nju samu degradirao, budući da u svojim žestokim izjavama kandidatima koji nju izaberu za mentora, obećava "mjesto među zvijezdama". 

j2

Naime, djevojka se predstavila pjesmama "Zora je", i "Napravi se lud", a žiri ju je gledao "sa žaljenjem", dok se i JK sama postidjela "svojim rezultatom".


"Ko te obukao moram da te pitam?", obratio joj je direktor "Granda".

jj4

"Moj drug, ova kolekcija je inače posvećena mojoj mentorki Jeleni Karleuši", odgovorila je djevojka ponosna na svoj izgled.

j3

"Na Dragani su sve moji likovi, motivi moga lica, ali pošto si ti kratkovid, to nisi vidio sigurno", rekla je Jelena zadovoljno.


Lik JK je i sam Popović "zagledao" na djevojci, a pored pohvale za trud, Dragana je dobila sve negativne komentare, i ni jedan glas. 

j5
"Sve je bilo pogrešno, ali vidi se nevjerovatna količina truda", objasnila je Marija Šerifović. 

j6
"Samo da ti pogledala dnevno po 3 Jelenina spota, mislim da bi bila bolja i vizuelno i pjevački", zaključio je Đorđe David. 

j7
"Da djevojci koja zna da pjeva kažem, sve što si uradila večeras je pogrešno. Pravila si katastrofalne greške, znači da si tako navježbala, a ko ti je tako rekao da pjevaš, ne znam. Jelenina kolekcija je možda super, ali na tebi izgleda jezivo. Izvini što moram da ti kažem, izgleda grozno. To mogu da nose visoke djeveojke, ra ravnom guz.om. Vidi se užasan trud, ali morala sam da kažem. Žena zna da pjeva, ali ste je uništili. Jelena zašto ste ovo uradili?", upitala ju je Marija, a onda je usljedio strašno priznanje pop dive:

"Ja moram da kažem da se konkretno Draganom, zbog nekih mojih privatnih problema, bavila Ivana Negativ, koja je u mom timu. Mislim da je bila greška, ja se tebi izvinjavam što nisam mogla da ti se posvetim na pravi način. ali, ništa nije izgubljeno", rekla je Jelena vidno potresena.

 

Ne propustite