ONA JE JEDNA OD NAJPAKLENIJIH DJEVOJAKA NA BALKANU: Nismo mogli ni slutiti da je njen otac jedan od NAJPOZNATIJIH GLUMACA

Show
ONA JE JEDNA OD NAJPAKLENIJIH DJEVOJAKA NA BALKANU: Nismo mogli ni slutiti da je njen otac jedan od NAJPOZNATIJIH GLUMACA
.

Dragan Bjelogrlić je jedan od najpoznatijih glumac bivše Jugoslavije.

dragan-bjelogrlic

Ostvario je mnoge uspjehe na polju filmova i pozorišta.

dragan

Ono što malo ko od nas zna jeste da on ima prelijepu kćerku.

Njeno ime je Mia i ima dvadeset i dvije godine. Ona studira političke nauke u Beogradu. Pored toga, uspješno se bavi modelingom.

mia

Učestvuje u kampanji poznatog modnog brenda LOLAM. Ona se ne eksponira puno medijski, osim što se bavi modelingom, ona i studira. Ne poziva se na ime svog oca. Već se trudi da sama bude zaslužna za uspjehe. Pogledajte kako izgleda. 

mia1

 

Treba napomenuti da se i njena majka Maja bavila modelingom kada je bila njenih godina. Dragan i Mia imaju i sina Alekseja koji se bavi nogometom. On je mlađi od Mije. Svjesni smo da se djeca mnogih poznatih ličnosti previše medijski eksponiraju i da se hvališu novcem.

mia3mia4mia5

Svoj uspjeh grade pominjući svoje roditelje i njihov uspjeh. Lijepo je vidjeti da postoje djeca poznatih koja se ne eksponiraju toliko, ali se trude da uspiju zahvaljujući svojim sposobnostima.

mia6mia7mia8mia9

Postoje još ovakvih mladih ljudi za koje ne znamo jer se druga previše eksponiraju u medijima. Trebamo više obratiti pažnju na onu djecu koja s e sama bore i imaju talenet.

mia10mia11

Ne propustite