NA OPROŠTAJU OD SVOG MUŽA, LEPA LUKIĆ SVIMA OTKRILA STRAŠNU TAJNU: Ovo je razlog njene neplodnosti (FOTO)

Show
NA OPROŠTAJU OD SVOG MUŽA, LEPA LUKIĆ SVIMA OTKRILA STRAŠNU TAJNU: Ovo je razlog njene neplodnosti (FOTO)
.

Lepa Lukić bila je udata za Milana Milanovića punih 18 godina. 

milan

Vijest da je pre...uo jučer je mnoge potresla,  a pjevačica je odmah spakovala svoje kofere i otuptovala u Kanadu kako bi se posljednji put oprostila s njim.

lepa-lukic

VELIKA TUGA U DOMU LEPE LUKIĆ: Čuvenoj pjevačici saopštene LOŠE VIJESTI, fanovi u šoku

 

To je inače, njoj bio treći brak u nizu. 

Poznato je i da legendarna pjevačica nije nikada imala djece, a ona je o ovoj bolnoj temi nedavno govorila i u jednom ekskluzivnom intervjuu, u kojem je ona otkrila da je jednom abo***rala i pita se da li je to zapravo bio razlog što više nije nikada mogla da zatrudni.

lepa1

“To se desilo unazad možda nekih 55 godina. To je bila jedna rana trudnoća, kad sam abo***rala dijete praktično nije još bilo ni začeto. To mnoge urade u mladosti i onda imaju kasnije ipak po petoro, šestoro djece. Nisam mogla znati da će se ovako meni to završiti. Ne znam i neću nikad ni saznati da li je to stvarno utjecalo da višem nemam djece. To mi nije niko  nikada rekao.“ izjavila je Lepa Lukić u jednom intervjuu i dodala tada kako joj se u tom trenutku činila potpuno razumnom odluka da abo***ra.

lepa-lukic

 

“Bilo mi je tad samo 25 godina i smatrala sam da mi još nije bilo vrijeme da rađam djecu, željela sam da izgradim svoju karijeru. Normalno je da budem karijerista, uspješna i da se onda tek okrenem porodici. Onda se to sve desilo i nisam više znala šta će se desiti, šta će poslije uslijediti. Poslije sam na svojoj materici operisala i neke prirasline, ali više nisam nikad u životu uspjela zatrudniti. Čak su mi i moje jajovode produvavali, ali ništa mi više nije bilo bitno jer nemam djece, nit ću ih kada imati. Sudbina je takva kakva je i ja sam se već pomirila sa njom.” objasnila je ona tada.

lepa-lukic

Ne propustite