U BiH NA NOGAMA, DODIK PREDLOŽIO NOVO IME ZA REPUBLIKU SRPSKU: "Sada je pretjerao"

Bosna i Hercegovina
U BiH NA NOGAMA, DODIK PREDLOŽIO NOVO IME ZA REPUBLIKU SRPSKU: "Sada je pretjerao"
.

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine ocijenio je kako je BiH “nemoguća i gotovo propala” zemlja, te da ništa dobro Republici Srpskoj od nje nije došlo u posljednjih 20 godina, osim opterećenja i pritisaka s državne razine, prenijela je Srna. 

jxqusyii-milorad-dodik

“Ne trebamo mrziti druge, ali ne možemo ni dozvoliti drugima da njihove kulture i navike prevladaju i budu nam dominantne. Entitetska linija je jasna, ona predstavlja liniju obrane našeg naroda, i to je značaj što smo dobili Republiku Srpsku. I ko god živi ovdje, a odustane od Srpske, odustao je od svog potomstva i slobode”, poručio je Dodik i dodao:

1585973-dodik-marina-lopicic-ls

“Naša ideja je bila i ostat će Republika Srpska. I kada su htjeli da bude promijenjen naziv Republika Srpska i da bude Republika Bošnjaka, Srba i Hrvata moj odgovor je bio da možemo nazivu dodati nešto drugo, pa da se zove Republika Srpska zapadna Srbija”, kazao je Dodik.

dodik-epa-1

DODIKOVA PORODICA OTVARA RESTORAN OD 212 KVADRATNIH METARA

Neki od brendova koji će se naći u šoping molu su “Dexy Co”, “Nike”, “Rellax”, “Super Dry”, “Guess”, “Calvin Klein” i mnogi drugi

Tržni centar „Delta Planet“ biće otvoren 21. marta u Banjoj Luci i imaće 110 različitih lokala u kojima će biti i neki od svjetski poznatih modnih brendova, kino sale, banka, apoteka, praonica za automobile…

dodik-epa-1

Mjesto u poznatom šoping molu imaće i restoran „Agape“ od 211 kvadratnih metara koji je u vlasništvu porodice predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

Portal Capital donosi spisak lokala koji će biti u „Delta Planetu“, a iz kojeg je vidljivo da će posjetiocima biti na raspolaganju mnoštvo različitih sadržaja.

foto1

foto2

 

(Foto: Capital.ba)


Neki od brendova koji će se naći u šoping molu su “Dexy Co”, “Nike”, “Rellax”, “Super Dry”, “Guess”, “Calvin Klein” i mnogi drugi.

Švedska kompanija “H&M” je još u julu prošle godine objavila konkurs za prijem radnika u poslovnici u Banjoj Luci, tako da će i ovaj svjetski brend naći svoje mjesto u “Delti”.
Očekuje se i dolazak španskog tekstilnog giganta “Inditex”, u sklopu kojeg, između ostalih, posluju “Zara”, “BersHka”, “Pull and Bear” i “Stradivarius”.

delta-mol-2222

„Osim više od 100 radnji i više od 40 novih brendova, u ovom šoping molu nalazi se i najveći i najsavremeniji bioskop sa šest bioskopskih sala, supermarket i deo sa restoranima“, istakla je ranije za “Glas Srpske” menadžer za eksterne komunikacije “Delta holdinga” Ana Brzaković i dodala da šoping mol neće biti samo mjesto za kupovinu, već i za druženje i zabavu, piše Capital.ba. 

 

 

 

Ne propustite