POTPUNO JE POLUDIO: Evo šta je sljedeći korak Vranješa, Karleuša će se hvatati za glavu, SLIKE SU SAMO POČETAK

Show
POTPUNO JE POLUDIO: Evo šta je sljedeći korak Vranješa,  Karleuša će se hvatati za glavu, SLIKE SU SAMO POČETAK
,

Kada je čuo da je pjevačica Jelena Karleuša podnijela 120 tužbi protiv njega, Vranješ kako saznaje "Alo" namjera da joj se osveti novim dokazima njihove navodne ljubavi.

Fudbaler, naime, priprema dosad neviđene fotografije i poruke, a kako izvor tvrdi, pitanje je dana kada će sve to objaviti.

jelena3

jelena-karleusa-dusko-tosic-anotnio-ahel-660x468

 

Naime, izvor objašnjava da je fudbalera najviše pogodilo to što ga je bivša tužila, iako zna da on prethodnih mjesec dana, koliko traje ova afera, fotografije i dopisivanje nije iznio u javnost.

dukos-jelena-mtlas-1000x0

jk-i-vranjes


- Ognjen je mislio da sve ovo konačno prolazi i da se smiruje i vjerovao da je Jelena shvatila da joj je pametnije da šuti. Ona je na neko vrijeme i prestala sa javnim vrijeđanjem i sa pretnjama upućenim njemu i njegovoj porodici, a čak su i mediji počeli da joj daju manji prostor i polako da prelaze na druge teme. Onda je ona ipak odlučila da se oglasi i ponovo u žižu pažnje javnosti vrati cijelu priču. Kao da nije željela da se sve smiri - kaže izvor „Alo!“ i dodaje da je Vranješa pogodilo to što je u obraćanju javnosti njega nazvala osobom koja je direktni učesnik u patnji njene porodice.

501349-vranjes-1000x0-ff

- On je pobjesnio jer ga poslije svih snimaka, fotografija i prepiske koji su isplivali u javnost Karleuša ponovo ističe kao čovjeka koga ne poznaje. Vranješ nije mogao da se smiri kad je to čuo, to ga je iznerviralo i više od tužbi. Šokirano je pozvao nekoliko najbližih prijatelja i poručio da je tek naje*ala i da će sve najgore što je dosad čuvao ugledati svjetlost dana - priča izvor i navodi da fudbaler nije želio da otkriva najprljaviji veš i da od početka nije imao srca da podijeli najeksplicitnije momente iz njihove dvogodišnje veze.

vranjes3

vranjes1

- Iako su ga i porodica i prijatelji ubjeđivali da stavi tačku na sve zajedničkim fotografijama iz kreveta i snimcima sa zajedničkih putovanja, on nije želeo da je dokrajči jer je smatrao da je će ona shvatiti da više ne treba da ga naziva fanom kojeg ne poznaje i da prijeti njegovoj porodici. Ipak, to što je javno istakla da njega krivi za namještanje cijele afere, to nije očekivao. Nakon što je saznao da ga je tužila, zakleo se da će je uništiti. Koliko ga znamo mi koji se sa njim družimo godinama, Ognjen neće stati dok ona ne povuče tužbe. Poslije dvije godine njihove veze, možete samo da zamislite koliko materijala protiv Karleuše ima. Ovo što je objavljeno je jedan posto, a kada iskoristi sve što ima, vjerujte, Jeleni će pametnije biti da se preseli na drugi kontinent - zaključuje izvor „Alo!“.

 

(Novi.ba/Alo.rs)

Ne propustite