DA LI JE MOGUĆE? Sarajevo je NA NOGAMA jer OVA FUDBALSKA ZVIJEZDA JE OVDJE NA ODMORU! Evo gdje je smješten!

Vijesti
DA LI JE MOGUĆE? Sarajevo je NA NOGAMA jer OVA FUDBALSKA ZVIJEZDA JE OVDJE NA ODMORU! Evo gdje je smješten!
.

Thierry Henry, francuska nogometna legenda, stigao je na kraći odmor u Bosnu i Hercegovinu. Sada već bivši nogometaš Trikolora i donedavni trener Monaca, u bh. prijestonicu stigao je sa suprugom Andreom Rajačić, inače rođenom Sarajkom.

Ovu vijest potvrdio je potvrdio bliski prijatelj profesora Nebojše Rajačića, Andreinog otac i čuvenog plastičnog hirurga.

”Znam da je Andrea stigla na Jahorinu na odmor, uostalom kako to čine i svake godine, uglavnom zimi. Professor Nebojša je tu već sedam dana, a danas su svi zajedno otišli na Jahorinu”, kazao je za naš portal prijatelj prof. Rajačića, koji nam je potvrdio i u kojem će hotelu na Jahorini Thierry i Andrea provesti kraći odmor.

x40-years-former-french-footballer-thierry-henry-earns-well-from-his-career-has-a-good-net-worth-jpg-pagespeed-ic-5j47rpvdqv

U svojoj bogatoj fudbalskoj karijeri, između ostalih, Thierry Henry je nosio dresove Monaca, Juventusa, Arsenala i Barcelone. Sarajka Andrea Rajačić, kćerka je čuvenog plastičnog hirurga Nebojše Rajačića, koji već godinama s puno uspjeha radi i živi u Kuvajtu.

Profesor Rajačić je izdanak čuvene sarajevske škole hirurga koju je osnovao profesor Boriša Starović i iz koje je izašao, primjerice, i Milomir Ninković, šef klinike u Munchenu i stručnjak koji je operirao i pokojnog hrvatskog premijera Ivicu Račana.

103945854-henry-reuters

Doktor Ninković je prije dvije sedmice u Munchenu operirao i doajena bh. glumišta Josipa Pejakovića. Andrea i Thierry zajedno su od 2010. godine, a 2012. su dobili sina.

Ne propustite