MILICA OTVORILA DUŠU: Proživljavala je pakao, ZAVIDNE PJEVAČICE SU JOJ SVAŠTA RADILE!

Show
MILICA OTVORILA DUŠU: Proživljavala je pakao, ZAVIDNE PJEVAČICE SU JOJ SVAŠTA RADILE!
.

Popularna pjevačica Milica Pavlović pridobila je pažnju publike čim se pojavila na sceni. Sa druge strane, Milica se nije baš dopala kolegama i kolegicama zbog svoje nagle popularnosti , te kako navodi, bilo je tu i iskrenih, ali i lažnih čestitki.

14-tigrica-620x0
Ipak, ono što ju je najviše šokiralo jeste momenat kada ju je jedna kolegica udarila tokom snimanja jedne emisije.

milica-pavlovic-insta

– Doživljavala sam svašta. Doživljavala sam da nakon svoje prve pjesme idem u jednu emisju i da prolazi pored mene neko ko je snimao prije mene svoju emisiju. Prođe pored mene i udari me ramenom. Žena je u pitanju, velika zvijezda. Ne znam da li je to uradila da mi se javi ili… baš sam bila zatečena. Ostala na onom hodniku i srce mi je zastalo. Okrenula sam se za njom i osjećala sam se kao da je šutnula papir. Onda sam shvatila da smetam. I dalje me je boljelo, ali nekako nađem ladicu da ću sve te stvari staviti u nju – rekla je pjevačica u nedavnom intervjuu.

50703210-140660816958497-7086819707614481165-n

Njena izjava govori da na estradi itekako ima ljubomore i da je ta ljubomora vjerovatno uzrok mnogih neslaganja. Nesuglasica je ipak mnogo više među pjevačicama, nego među pjevačima. Milica se ipak trudi da sa svima bude dobra, a ovakve situacije zaboravlja i ni u kom slučaju ne iznosi javno imena onih koji su joj učinili išta nažao. Smatra da se ne treba baviti takvima, nego se treba posvetiti vlastitoj karijeri.
U nastavku možete vidjeti neke od prvih nastupa Milice Pavlović koji se desio u Zvezdama granda:

 

Ne propustite