OČAJAN POTEZ KARLEUŠE: Javljala se Duškovim ljubavnicama i pisala im OVAKVE PORUKE! CIJELA SRBIJA JOJ SE SMIJE!

Show
OČAJAN POTEZ KARLEUŠE: Javljala se Duškovim ljubavnicama i pisala im OVAKVE PORUKE! CIJELA SRBIJA JOJ SE SMIJE!
.

Pošto nije malo onih koje su se našle "na crnoj listi", JK je krenula redom! Kako se navodi, kada je manekenka Vladana Railić Alou potvrdila da je bila u šemi sa Tošićem, već sljedećeg dana morala je da demantuje tu izjavu, tvrdeći da joj je neko hakovao Instagram. Jedino što nije tačno utvrđeno je da li joj je profil na ovoj društvenoj mreži hakovan dan ili dva prije sporne izjave, s obzirom na to da je objavila dva demanta sa različitim vremenskim odrednicama.

tosic-karleusa-08

Njene statuse JK objavila je na svojoj društvenoj mreži. Railićeva se, međutim, predomislila pa ih obrisala, svjesna da je slagala. Kako se ističe, glavni razlog njene objave bile su prijetnje koje je dobijala od ljudi bliskih Jeleni, od kojih se uplašila.

n

"Vladana je željela da pričom o Dušku malo skrene pažnju na sebe, međutim, previše se zaigrala, ne računajući na to da će Jelena poludjeti. Ona joj je zaprijetila preko zajedničkih prijatelja da se okane priča o Tošiću i da sve to demantuje, jer neće dobro proći", tvrdi izvor.

1737403-131313133-ff

S druge strane, pjevačica je na sve načine pokušala da dokaže da joj ne smetaju priče da je muž vara sa Sofijom Milošević, pa su onda isplivale šokantne poruke u kojima svoju "drugaricu" naziva "prostitutkom najniže klase''.

2-5
Malo prije toga, iako nije bila upućena u čitavu priču, Sofija je svakako demantovala vezu sa Tošićem, vjerovatno ne želeći da okusi gnjev Jelene Karleuše. Ljubavnice su očito mnogo plašljivije od Vranješa, koji ne prestaje s plasiranjem spornih poruka u medijima.

1744993-d18-news1-damir-dervisagic-ff

Ne propustite