HRVATSKA POLITIČARKA PRONAĐENA MRTVA: Komšinica je kroz prozor u njenom stanu ugledala stravičan prizor!

Aktuelno
HRVATSKA POLITIČARKA PRONAĐENA MRTVA: Komšinica je kroz prozor u njenom stanu ugledala stravičan prizor!
.

Bivša gradska odbornica Živog zida Mirjana Jukić (49) pronađena je jučer mrtva u svom stanu.

Okolnosti smrti još se utvrđuju i ne može se sa sigurnošću reći što se tačno dogodilo, javlja Novi list. Neslužbeno se saznaje kako nije riječ o samoubistvu, ali ni o krivičnom djelu.

- Čuli smo za informaciju da je Mirjana Jukić pronađena mrtva u svom stanu. Ona je bila član stranke nekoliko godina, a od 12. meseca nije član stranke. Nije nam poznato šta se dogodilo - rekao nje Tihomir Lukanić, glavni sekretar Živog zida, za "24 sata".

mirjana

Naime, krajem decembra prošle godine podržala je proračun Vojka Obersnela, što je izazvalo velike napade prema njoj od strane kolega iz Živog zida.

- O ovom tragičnom događaju nama je javila njena komšinica koja je rekla da ju je vidjela kroz prozor da leži na podu u svom stanu. Nakon toga je pozvana policija koja je provalila u stan i utvrdila da je naša kolegica preminula. Detalje ne znamo, ali smo šokirani ovom tragedijom. Zbog solidarnosti s porodicom i prijateljima preminule odgađamo sva javna istupanja za ovu nedelju zbog žalosti mnogih članova i priprema oko sahrane - naveli su iz Živog zida, prenosi Novi list.

Ne propustite