Imala je 300 kilograma, nije mogla da STANE U KADU, a onda su joj doktori REKLI OVO i sve SE IZNENADA PROMIJENILO!

Zanimljivosti
Imala je 300 kilograma, nije mogla da STANE U KADU, a onda su joj doktori REKLI OVO i sve SE IZNENADA PROMIJENILO!
.

Amber Rašdi imala je 300 kilograma i za sebe govorila da je "grozni monstrum". Nakon što su joj ljekari saopštili da neće dočekati 30. rođendan, otišla je na hirurško smanjenje želuca. Smršala je 181 kilogram i danas je inspiracija mnogima na društvenim mrežama.

Tada je živjela u kući sa porodicom i dečkom, a zbog težine nije mogla ni da stoji duže od pola sata. Zbog toga je odustala od fakulteta i bila je nezaposlena. Roditelji su joj kuhali ogromne obroke koje je jela četiri do pet puta dnevno. Njena majka Peti nije imala ništa protiv toga jer je, kako je govorila, "hrana smiruje", a Amber je insistirala da nikada u životu nije bila sita, već da je uvijek gladna. U to vrijeme je sa dečkom Rovdijem bila dvije godine u vezi, a jedini izlazak bio im je do radnje, da kupe još hrane.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Rachdi (@amberrachdi) on

Nakon što su joj ljekari saopštili da neće dočekati 30. rođendan, otišla je na hirurško smanjenje želuca. Prije toga morala je da drastično smrša kako bi se uopšte kvalifikovala za operaciju i to je bio test njene volje koji je uspješno položila. Počela je da vježba, prvo pomalo, a onda intenzivnije. Naporno je radila i kilogrami su polako odlazili. Amber je do danas izgubila 181 kilogram. Veoma je aktivna na Instagramu gdje dijeli svoj napredak, i mnogima je inspiracija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

From the other day before my little brother's wedding! #fatfashion #vintage #retro #plussizefashion #curvygirl

A post shared by Amber Rachdi (@amberrachdi) on

 

Ne propustite