STRAŠNO

UPOZORENJE ZA MJEŠTANE OVE OPĆINE: Edin Gačić bi se mogao vratiti, POLICIJA NAORUŽANA ČEKA!

Objavljeno:11.02.2019 - 09:42
A A A Times Arial

Zbog sumnje da bi se Edin Gačić mogao vraititi na područje općine Konjic, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova HNK intenzivno vrše kontrolu svih vozova koji dolaze i odlaze iz Konjica, kao i kontrolu željezničke pruge i tunela okolo Konjica. 

MJEŠTANI HITNO JAVILI POLICIJI DA JE U ZGRADI GAČIĆ: Kad su upali unutra, IMALI SU ŠTA I VIDJETI!​

gacic-ubica1

- Sve raspoložive jedinice MUP-a HNK su na terenu i zajedno sa pripadnicima MUP-a Kantona Sarajevo i ostalim državnim agencijama intenzivno tragamo za Edinom Gačićem – rekao je za "Avaz" Ljudevit Marić, portparol MUP-a HNK.

edin-gacic

U Kanton Sarajevo danas stiže 130 policajaca iz drugih kantona kao ispomoć.

"Novih 130 policajaca na terenu. Jer nam je osjećaj sigurnosti građana Kantona Sarajevo najvažniji. Posebno u situacijama kad određeni događaj stvara percepciju nesigurnosti...Želimo da se građani Kantona Sarajevo osjećaju sigurno, posebno kada su u pitanju škole, vrtići i sva druga mjesta za koja se procjeni da je potrebno.

I svaku informaciju koju imate dostavite policiji. Pozovite telefonom, dajte je prvom policajcu kojeg sretnete. Ako treba dostavite i meni. Sve će se provjeriti. Jer smo svi na istom zadatku", poručio ministar unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, Admir Katica za "Radio Sarajevo".

1

 

  
 

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!