72 SATA NAKON OPERACIJE: Oglasio se Dein dečko! Objavio djelić njihove INTIME uz ovu EMOTIVNU poruku!(FOTO)

Aktuelno
72 SATA NAKON OPERACIJE: Oglasio se Dein dečko! Objavio djelić njihove INTIME uz ovu EMOTIVNU poruku!(FOTO)
.

Dečko voditeljice Dee je ponosan na to kako je izdržala sve što joj se desilo, a zatim i zahtjevnu operaciju. On je podijelio jedan njihov zajednički trenutak putem društvene mreže Instagram uz poruku:

"Moja Dea je heroj".

2de-zpl

 

Podsjetimo, Dea je u stravičnom udesu tri automobila i dva autobusa u Ulici heroja Milana Tepića povrijeđena u ranim jutarnjim satima kada je napustila vozilo radi provjere i utvrđivanja štete. U tom trenutku, GSP autobus je naletio na voditeljku i doslovno je "pokupio" na trotoaru. Ona je počela da osjeća ruku koju joj je autobus otkinuo, a koju su ljekari uspjeli da joj spase tokom petosatne operacije.

1abod-5ci

"Posljednja saznanja su da je njeno zdravstevno stanje poboljšano. Ljekari su zadovoljni operacijom i postoperativnim tokom. U nedjelju ističu 72 sata nakon operacije i to je taj rok koji treba da bude ispoštovan kako bi se na najbolji način vidio rezultat operacije", istakao je Mladen o Deinom oporavku.

On je nije vidio nakon operacije zbog virusa koji vladaju, zbog čega je ispoštovao zahtjev medicinskog osoblja da joj niko ne prilazi niti da joj dolazi u posjetu.

509043-dea-ls

"Preporuka ljekara je da bude izolovana od spoljnog svijeta zbog gripa i ostalih infekcija koje bi mogle da iskomplikuju situaciju. Dea se nalazi na odjeljenju intenzivne njege, a od medicinskog osoblja s kojim komuncira sam saznao da je izuzetno stabilna, psihički jaka i da se ne sjećaju da su imali takvog pacijenta. Oni kažu da ne pamte da je nekada pacijent sa tako teškim povredama bio dobro raspoložen, da se tako ponaša i ima toliko energije", otkrio je Mijatović.

 

.

.

Ne propustite