Ako mu ovo upali, JELENA BI MOGLA OSTATI BEZ SVOJIH MILIONA! Evo koji je SLJEDEĆI Vranješov KORAK!

Show
Ako mu ovo upali, JELENA BI MOGLA OSTATI BEZ SVOJIH MILIONA! Evo koji je SLJEDEĆI Vranješov KORAK!
.

Fudbaler Ognjen Vranješ odlučio je da se s Jelenom Karleušom obračuna na sudu, pa je protiv nje podnio dvije tužbe i krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu, zbog postojanja sumnje za ugrožavanje njegove sigurnosti.

On je u privatnoj krivičnoj tužbi podnetoj Prvom osnovnom sudu u Beogradu naveo da ga je Jelena 14. januara tekuće godine uvrijedila preko društvene mreže Fejsbuk tako što je objavila javno saopštenje upućeno svim medijima, a koje glasi:

1760659-1627-jk-111-copy-ff


Pored toga, istom sudu Vranješ je podnio i tužbu za naknadu nematerijalne štete, a vrijednost spora je dva miliona dinara. Kao dokaz, fudbaler je naveo isti razlog, odnosno uvrede koje je ona objavila.
Ognjen je podnio i krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, odjeljenju za visokotehnološki kriminal, protiv JK zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršila krivično djelo ugrožavanja sigurnosti iz člana 138 Krivičnog zakona. Kao dokaz, u prijavi je naveden identičan Jelenin citat koji sadrži sporne uvrede na njegov račun, a tužilaštvo će naknadno odlučiti da li će protiv pjevačice pokrenuti postupak.

screenshot-2-1000x0

U međuvremenu, Duško Tošić više ništa ne vjeruje Jeleni iako se ona maximalno trudi oko njega. Priča se da je čak unajmio i privatnog detektiva koji će pratiti svaki Jelenin korak kada Duško nije tu. Rekao joj da je vrijeme da se više nego ikad posveti djeci i porodici ukoliko želi da sačuva svoj brak. Jelena se primirila i više ništa ne objavljuje o Vranješu na socijalnim mrežama, a koristi svaku priliku da postavi fotografiju sa Duškom. Tošić na svojim profilima nije postavljao fotografije sa Jelenom bez obzira na mnogo zajedničkih odmora koje su nedavno proveli.

119770-1304337-ed65ad0dbd4c4992904d5082034a7e21-ff

 

 

 

 

Ne propustite