Ako mu ovo upali, JELENA BI MOGLA OSTATI BEZ SVOJIH MILIONA! Evo koji je SLJEDEĆI Vranješov KORAK!

Objavljeno:10.02.2019 - 12:24
A A A Times Arial

Fudbaler Ognjen Vranješ odlučio je da se s Jelenom Karleušom obračuna na sudu, pa je protiv nje podnio dvije tužbe i krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu, zbog postojanja sumnje za ugrožavanje njegove sigurnosti.

On je u privatnoj krivičnoj tužbi podnetoj Prvom osnovnom sudu u Beogradu naveo da ga je Jelena 14. januara tekuće godine uvrijedila preko društvene mreže Fejsbuk tako što je objavila javno saopštenje upućeno svim medijima, a koje glasi:

1760659-1627-jk-111-copy-ff


Pored toga, istom sudu Vranješ je podnio i tužbu za naknadu nematerijalne štete, a vrijednost spora je dva miliona dinara. Kao dokaz, fudbaler je naveo isti razlog, odnosno uvrede koje je ona objavila.
Ognjen je podnio i krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, odjeljenju za visokotehnološki kriminal, protiv JK zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršila krivično djelo ugrožavanja sigurnosti iz člana 138 Krivičnog zakona. Kao dokaz, u prijavi je naveden identičan Jelenin citat koji sadrži sporne uvrede na njegov račun, a tužilaštvo će naknadno odlučiti da li će protiv pjevačice pokrenuti postupak.

screenshot-2-1000x0

U međuvremenu, Duško Tošić više ništa ne vjeruje Jeleni iako se ona maximalno trudi oko njega. Priča se da je čak unajmio i privatnog detektiva koji će pratiti svaki Jelenin korak kada Duško nije tu. Rekao joj da je vrijeme da se više nego ikad posveti djeci i porodici ukoliko želi da sačuva svoj brak. Jelena se primirila i više ništa ne objavljuje o Vranješu na socijalnim mrežama, a koristi svaku priliku da postavi fotografiju sa Duškom. Tošić na svojim profilima nije postavljao fotografije sa Jelenom bez obzira na mnogo zajedničkih odmora koje su nedavno proveli.

119770-1304337-ed65ad0dbd4c4992904d5082034a7e21-ff

 

 

 

 

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!