Kupili su KUĆU IZ SNOVA, a onda su počeli primati JEZIVA PISMA: ''Ispunite kuću mladom krvlju...''

Šokantno!
Kupili su KUĆU IZ SNOVA, a onda su počeli primati JEZIVA PISMA: ''Ispunite kuću mladom krvlju...''
.

Bračni par kupio je kuću iz snova u Vestfildu u Nju Džersiju 2014. godine. Kuća je imala šest spavaćih soba, a Marija i Derek Broadus nisu mogli da dočekaju da se u nju usele zajedno sa svojom djecom.

 Prvo su odlučili da je preurede i doveli su brojne majstore kako bi je prilagodili svojim potrebama. Tada su počele da se događaju čudne stvari zbog kojih petočlana porodica nikada nije uspjela da uživa u kući koju su platiti 1,3 miliona dolara.

Derek je jedne večeri ostao u kući nakon što su majstori otišli i sam krenuo da radi na njoj. Tada je primijetio pismo u sandučetu. Na koverti je pisalo samo "Novom vlasniku", a unutra je bilo otkucano pismo.

- Dragi susjedi na 657 Bulevaru, dobrodošli. Ova adresa je već decenijama predmet posmatranja moje porodice. Moj djeda ju je gledao dvadesetih godina, a otac šezdesetih. Sada je došlo i moje vrijeme. Znate li historiju ove kuće? Znate li šta leži unutar zidova 657 Bulevara? Zašto ste vi ovdje? Saznaću - pisalo je u jezivom pismu.

Misteriozni pisac otkrio je da je već počeo da nadzire kuću i iznosio detalje koje je primijetio o porodici posljednjih nekoliko dana.

- Vidim da ste je preplavili majstorima tako da biste mogli da je uništite. Ah, loš potez. Ne želite da kuća bude nesrećna - pisao je, a zatim je zahtijevao od porodice da kuću "ispuni mladom krvlju", odnosno svojom djecom, piše The Mirror.

- Jednom kad naučim njihova imena, moći ću da ih zovem i privučem sebi - pisao je.

Na koverti nije bilo povratne adrese. Jedino što je pisalo na njoj je "Posmatrač".

posmatrac-620x350

- Ko sam ja? Kraj kuće prođu stotine automobila svaki dan. Možda sam u jednom. Pogledajte u sve prozore koje vidite iz kuće. Možda sam iza jednog. Pogledajte sve ljude koji prođu kraj kuće. Možda sam ja jedan od njih - misteriozno se završavalo pismo.

Nakon što je pročitao pismo, Derek je ugasio sva svjetla u kući i pozvao policiju. Kasnije te večeri bračni par poslao je poruku Andrei i Džonu Vudsu, prethodnim vlasnicima kuće.

Andrea je odgovorila narednog dana i rekla da su i oni primali jeziva pisma, ali samo kad su se uselili. Kasnije su prestala da stižu. Posljedjih 23 godine koliko su živeli u njoj nisu doživjeli ništa slično.

Porodica se ponadala da će i njihov slučaj biti takav. No, Marija je nakon nekoliko nedelja u sandučiću opet pronašla pismo.

U njemu se "Posmatrač" pohvalio da je naučio sva njihova imena, uključujući i imena djece.

girl-535251-960-720-830x0

To pismo ih je toliko prestravilo da više nisu htjeli da dovode djecu u kuću. Odlučili su da se ne usele. Pokušali su da prodaju kuću, ali nisu imali sreće, pa su pronašli samo podstanare. Stanarina koju su dobijali nije uspjela da pokrije hipoteku.

Četiri godine nakon što su počela dolaziti pisma, Derek je izašao u javnost s njihovom pričom.

- Bio sam depresivan, to je bilo kao rak. Ponekad bih se budio usred noći i razmišljao šta bi bilo da se nikada nismo uselili ovde. Izgubili smo nekoliko zajedničkih i lijepih Božića, takve stvari nećemo dobiti nazad - rekao je za The Cut.

Ni policija ni porodica i dalje ne znaju ko im šalje jeziva pisma...

Ne propustite