POROD JE SVE BLIŽE: OVA ŽENA će da se useli kod FILIPA i ALEKSANDRE! HOĆE LI SMETATI FILIPU?

Show
POROD JE SVE BLIŽE: OVA ŽENA će da se useli kod FILIPA i ALEKSANDRE! HOĆE LI SMETATI FILIPU?
.

Popularna pjevačica Aleksandra Prijović će prema prognozama ljekara kroz mjesec dana postati majka. Ona je uplašena zbog porođaja, kao i većina trudnica, a dugo je vagala kome da povjeri svog sina. Mjesto dadilje zauzeće, ni manje ni više, nego majka pjevačice, koja će se odmah po rođenju useliti kod nje i Filipa.

Pjevačica ima strah od porođaja, kao i većina trudnica, te je zbog toga donijela odluku da se njena majka Borka useli zajedno sa njom i Filipom Živojinovićem u novi stan, barem na neko vrijeme.

5c3c4814-6740-4619-885b-487a0a0a0a67-aleksa-690x480

To je potvrdila i sama gospođa Prijović.

– Aleksandra i Filip dugo su razmišljali o tome koga da unajme i šta da rade po tom pitanju, pošto ipak to nije mala stvar. A i u ovo vrijeme ne znaš ni kome možeš da vjeruješ. Ja sam im predložila da dođem i budem uz Aleksandru dok se ne oporavi, a ujedno i da brinem o svom unuku – ispričala je Borka.

aleksandra-prijovic-i-mama-borka-630x380

– Ko će to bolje da radi nego ja, pa ja sam mu baba – zaključila je ona.

Podsjećamo, Aleksandra će se poroditi u privatnoj bolnici za koju su izdvojili 3 hiljade eura, a Filip će da prisustvuje porodu i da je drži za ruke kako bi ona sve mnogo lakše podnijela. Soba za nasljednika je već uveliko spremna i napunjena poklonima od kolegica i kolega. 

filip-zivojinovic-aleksandra-prijovic-foto-ivan-vucicevic-e1529170595804

Ne propustite