DEA PROGOVORILA O STRAVIČNOM JUTRU: ''Grozno je gledati OTKINUTU RUKU!''

Aktuelno
DEA PROGOVORILA  O STRAVIČNOM JUTRU: ''Grozno je gledati OTKINUTU RUKU!''
.

Teško povrijeđenu voditeljku Pinka nakratko je posjetio Željko Mitrović, vlasnik te televizije, kome je ona opisala kako se osjeća. Mitrović je istakao da je zadivljen Deinim nadljudskim karakterom. Dea Đurđević (28), voditeljka TV Pink, koja je prije tri dana preživjela stravičnu saobraćajnu nesreću, počela je da osjeća ruku koju joj je autobus otkinuo, a ljekari su uspjeli da joj spase tokom petosatne operacije.

509043-dea-ls
Profesor doktor Marko Bumbaširević, koji je u četvrtak sa svojim timom operisao Deu, i juče ju je posjetio na odjeljenju intenzivne nege na VMA.

1759903-marko-bumbasirevic-ff

- Previo sam joj ruku i mogu reći da je ona u odličnom stanju. Isto tako, i Dea se dobro oseća, što se lako može zaključiti iz njenog veselijeg ponašanja. Obilaziću je redovno, ali ono što je važno jeste činjenica da sve teče kako treba i da nema komplikacija - rekao je hirurg.

1761189-0602-ls

Njegove riječi potvrdio je i doktor Čedomir Vučetić, koji je takođe učestvovao u operaciji voditeljke.

- Sve je u redu. Oporavak zasad teče dobro. Dea se osjeća dobro, ali je i ruka u dobrom stanju. Topla je, cirkulacija se održava i to je dobar znak - ističe Vučetić.


Dea Đurđević se od teške saobraćajne nesreće nalazi na intenzivnoj njezi na VMA i ne prima posjete, ali je Željko Mitrović, vlasnik televizije Pink, uspio da je nakratko posjeti i popriča s njom. Mitrović je nakon posjete rekao da "Dea poseduje nadljudski karakter, što smatra impresivnim".

Ne propustite