OVOME SE NISMO NADALI: Pogledajte kako IVANA SELAKOV izgleda TRI MJESECA nakon poroda! (FOTO)

Show
OVOME SE NISMO NADALI: Pogledajte kako IVANA SELAKOV izgleda TRI MJESECA nakon poroda! (FOTO)
.

Popularna pjevačica Ivana Selakov na svom Instagram profilu pokazala je kako izgleda tri mjeseca nakon porođaja.  Ivana je u bijelom sakou i pantalonama te crnoj majici koja je otkrila njen stomak potvrdila da je uspjela zadržati zavidnu liniju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Woman in suit @atto_minister #ivanaselakov #attominister

A post shared by Ivana Selakov (@selakov) on

Podsjećamo, pjevačica je 14. novembra prošle godine na svijet donijela djevočicu Krunu nakon medicinski potpomognute oplodnje. Ivana i njen suprug Predrag nisu krili svoje oduševljenje nakon što su poslije nekoliko godina dočekali i ovaj trenutak.


– Odlučala sam se za to prije svega zbog mojih godina i zbog toga što nemam više šta da čekam. Na preporuku mnogih poznanika, odlučila sam se za doktoricu Gocu Ivanović iz klinike „Ivanović“ u Beogradu, jer sam čula da je izuzetan znalac i profesionalac iz ove oblasti. Pridržavala sam se svih njenih uputa, a ona me je uputila na duži protokol koji podrazumijeva hormonske injekcije, jednu ili dvije svakog dana u određeno vrijeme, te još neke hormonske terapije u vidu lijekova- izjavila je Ivana prije poroda za magazin “Azra”.

Ne propustite