TOŠIĆEVA LJUBAVNICA ZBOG KARLEUŠE ZAVRŠILA U URGENTNOM: Doživela je saobraćajku, prolazi kroz PAKAO od kada dobija PRETNJE!

Aktuelno
TOŠIĆEVA LJUBAVNICA ZBOG KARLEUŠE ZAVRŠILA U URGENTNOM: Doživela je saobraćajku, prolazi kroz PAKAO od kada dobija PRETNJE!
.

Vladana Railić, manekenka koju su povezivali sa Duškom Tošićem, doživela je saobraćajku, i to zbog prijetnji koje dobija od fanova Jelene Karleuše. Ona je iz Beograda krenula ka Mladenovcu, gdje joj žive roditelji, kada su počele da joj pristižu zastrašujuće poruke na Instagram.

Bivša misica se toliko uznemirila da je počela da histeriše i plače u kolima kojima je upravljala njena rođena sestra. Uprkos tome što je vozila, pokušavala je da smiri Vladanu, pa je zbog toga izgubila kontrolu nad vozilom i zakucala se u bankinu.

1756917-kralj02-dragana-udovicic-ff

"Ona je van sebe. Nije mogla da vjeruje da će joj veza sa Duškom uništiti život. Uplašena je! Fanatici koji podržavaju Karleušu pišu joj da će je silovati, čerečiti, ošišati na ćelavo. Zbog svega toga je na lijekovima, stalno plače. Svaki put kada joj zazvoni telefon, ona misli da je zove Jelena, pa se sva oduzme. Prestravljena je i ona i cela njena porodica. Ljudi u njenom mijestu gađaju je jajima, nazivaju je švalerkom, kurvom. Život joj se pretvorio u pakao, ali svesna je da je sama kriva za to jer se upustila u vezu sa oženjenim muškarcem", kaže izvor blizak Tošićevoj nekadašnjoj ljubavnici.

Sagovornik kaže da joj dodatno teško pada što se danima nije čula sa Duškom jer je on bio sa Karleušom u Dubaiju.

5bf5140e-7e90-4f0b-a422-59710a0a0a6a-jelena-karleusa-dusko-tosic-1-previeworg-750x500-1

"Posljednji put su se videli baš u Emiratima, prije nego što je tamo stigla Jelena. Od tada se nisu čuli. Vladana nije smjela da ga pozove jer je stalno bio sa Karleušom. Sada se boji i da će Duško pobesneti jer su osvanule njene izjave u kojima potvrđuje njihovu romansu. Ona tvrdi da nikada javno nije priznala vezu sa njim. Samo želi da se distancira od cijele priče. Toliko se uplašila što je Jelena saznala za njihovu vezu da je spremna da zauvijek prekine kontakt sa Tošićem kako bi sačuvala svoj mir", objašnjava  izvor.

Vladana je potvrdila da posljednjih dana prolazi kroz pravi pakao.

"Treba mi mir, molim vas razumite me. Ne želim da govorim za medije, pod nevjerovatnim sam pritiskom", rekla je misica.

Ne propustite