NOVE INFORMACIJE: Dea počela da OSJEĆA RUKU, a konstantno POSTAVLJA OVO PITANJE!

Aktuelno
NOVE INFORMACIJE: Dea počela da OSJEĆA RUKU,  a konstantno POSTAVLJA OVO PITANJE!
.

Voditeljka Dea je nakon višesatne operacije, jutros počela da osjeća ruku. Ljekari su rekli da je zdravstveno stanje poboljšano, da su zadovoljni operacijom i kako teče postoperativni period, kao i da su naredna 72 sata veoma bitna za dalji oporavak voditeljke.

- Doktori je prate, povrede su bile izuzetno teške, nije bila u pitanju otkinuta ruka, već i druge povrede o kojima ja sada ne bih govorio. Znam, da ima najbolji medicinski tretman, i vjerujem da će ovo brzo prebroditi. Medicinsko osoblje kaže da je Dea vedrog duha, da se psihički dobro drži i da je jaka i veliki borac - rekao je Mijatović gostujući u jutarnjem programu TV Pink.

dea-djurdjevic-foto-nikolatomic-13-830x553-bea

Mijatović je dodao i da su mu prenijeli da je Dea pitala kakvo je stanje u redakciji, da želi što prije da se vrati na posao i da jedva čeka da počne da radi.

- Dea je saznala da joj je veliki broj ljudi, kako kolega tako i građana širom Srbije pružilo podršku i zahvalila se na riječima podrške i rekla da će i lično to uraditi kada se bude oporavila - podijelio je novinar.

1709075-screenshot-33-ls-jxs

Podsjećamo, Dea je nedavno doživjela saobraćajnu nesreću u kojoj joj je autobus otkinuo ruku te je odmah hospitalizovana, a operacija je trajala dugih pet sati. Na svu sreću, njeno stanje ide nabolje.

1ab-ovo-bx5


 
.

.

.

.

.

.

Ne propustite