JELENA NAJVIŠE ZAMJERI SNEŽANI NAKON SVEGA: Umiješala je i direktora u njihov odnos, OVO ĆE SE ZAVRŠITI BOLNIJE nego što mnogi misle!

Show
JELENA NAJVIŠE ZAMJERI SNEŽANI NAKON SVEGA: Umiješala je i direktora u njihov odnos, OVO ĆE SE ZAVRŠITI BOLNIJE nego što mnogi misle!
.

Sredinom januara, kada su snimljene prve dvije emisije drugog kruga "Zvezda Granda", u domaćim medijima je odjeknula vijest o navodnom sukobu između Jelene Karleuše i Snežane Đurišić, i to, kako su prenijeli dnevni listovi, zbog toga što jedino ova pjevačica nije ispoštovala nalog Saše Popovića da se ne spominje afera sa Ognjenom Vranješom.

snezana-djurisic-mm-ata-images-gy6

Posljednja emitovana emisija spomenutog šou-programa dodatno je dolila ulje na vatru, budući da Jelena uglavnom tokom cijele emisije nije komunicirala sa Snežanom, dok su u jednom momentu došle u otvoren verbalni okršaj.

jelena-karleusa-1000x0-fri

Naime, do svađe je došlo  nakon što Đurišićeva nije dala glas jednoj od kandidatkinja koju je Karleuša spremala za nastup. Ipak, pravi haos u studiju je nastao kada je pjevačica to učinila na zahtjev Saše Popovića, što je izazvalo negodovanje ostatka žirija.

"Hajde, bre, ovo vam je jedina zvijezda večeras. Nemojte da zezate. Jedina riba koja izgleda i ponaša se kao zvijezda", hvalila je Karleuša svoju pulenku.

1759665-2011-ff

"Ona je pjevala falš", presjekla ju je starija koleginica.

"Pa, šta?", odbrusila joj je Jelena.

"Zašto si joj dala glas ako je pjevala falš?", pitali su je ostali članovi žirija.

"Zato što mi je direktor (prim.aut. misli se na Sašu Popovića) tako rekao", odgovorila im je Snežana.

"Idi, bre, ova te buši! Zmiju ovdje držiš u njedrima", poručila je bijesno Karleuša direktoru "Grand" produkcije.

"Sale, pjevanje nije bilo dobro. Svi smo ovdje to konstatovali. Ne znam zašto ti govoriš drugačije", nije se obazirala Đurišićeva na uvrede.

"Je l' ti vidiš kako te ona buši?! Što to dozvoljavaš?! Ne dozvoljavaj to nego sankcioniši odmah!", bijesnila je ona.

Međutim, ni Snežana nije popuštala, te je tako poručila da je Jelenina kandidatkinja bila "dobra u izuvanju cipela", budući da je Karleuša pohvalila to što njena takmičarka nije dozvolila da joj koncentraciju omete problem sa štiklama. U ostatku emisije njih dvije su nastavile da ignorišu jedna drugu kako ponovo ne bi došlo do sukoba.

 

 

Ne propustite