JEZIVA ISPOVIJEST: Lomili su mi KOSTI, pukla mi je BUBNA OPNA, a TATINI PRIJATELJI su radili sve što im on dozvoli(VIDEO)

Aktuelno
JEZIVA ISPOVIJEST: Lomili su mi KOSTI, pukla mi je BUBNA OPNA, a TATINI PRIJATELJI su radili sve što im on dozvoli(VIDEO)
.

Šoko Tendo još nosi ožiljke brutalnog silovanja i udaraca koje su joj u hotelskoj sobi dok je bila tinejdžerka zadali članovi japanske bande, prijatelji njenog oca koji je i sam bio njihov član.

Njen otac Hirojasu Tendo bio je član japanskih Jakuza, najsmrtonosnije svjetske bande, i primoravao je svoju ćerku da bude robinja. To je trajalo pet godina, sve dok Šoko Tendo nije pobjegla. Japanske jakuze imaju oko 35.000 članova. Poznati su po masovnim ubistvima, trgovinom organima, i ritualnim odsjecanjem malog prsta.

Iako se čini da je broj pripadnika ove bande počeo malo da opada, ove nedjelje jedan član jakuza ubijen je u Tokiju pred destinama prestravljenih turista. Poznati po tome što članovima odsjecaju prste, pripadnici ove bande često primoravaju svoje supruge i ćerke na prostituciju. Upravo takvu brutalnu sudbinu imala je i Šoko Tendo, ćerka jednog od vođa "jakuza". Tendo je o svojoj užasnoj mladosti napisala memoare u kojima navodi da je njen otac dozvoljavao drugim članovima jakuza da je uzastopno siluju, zbog čega je u hotelskoj sobi ležala krvava i u modricama. U jednom trenutku postala je navučena na drogu koju su joj davali članovi bande.

Ne propustite