Saznao je da ga DJEVOJKA VARA, a onda je uradio ovo NA FACEBOOKU! Aplaudira mu CIJELI SVIJET!(FOTO)

Zanimljivosti
Saznao je da ga DJEVOJKA VARA, a onda je uradio ovo NA FACEBOOKU! Aplaudira mu CIJELI SVIJET!(FOTO)
.

Momak po imenu Džejson otkrio je da ga devojka Ešli vara - i to ne sa jednim, već sa dvojicom muškaraca. Zato joj je upao na Fejsbuk nalog i priredio nešto što će pamtiti - ne samo ona, već cijeli svijet.

- Moram nešto da vam priznam. Prije nego što sam dozvolila Džejsonu da me vodi na put vrijedan 10.000 dolara, prije nego što sam ga pogledala direktno u oči i rekla mu da želim da se udam za njega i rodim mu dijecu, trebalo je prije svega toga da mu kažem za DVOJICU muškaraca sa kojima sam bila dvije nedelje pred polazak na put. Umjesto toga, pustila sam Džejsona da mi plati put potpuno nesvjestan šta mu radim iza leđa.

0e666247cd64937c569b4508c15177df


I ne samo to, nakon što smo se vratili sa Havaja, nagovorila sam ga da mi kupi kartu za Koačelu od 2.000 dolara i da nam plati hotel za vikend. Nego, pustimo novac. Da se vratim na frajere sa kojima sam ga varala.
Prvi je Zek, koji je VJEREN i ima datum za venčanje. Sa njim sam provela Novu godinu dok je Zekova vjerenica sama sjedila kod kuće. Drugi je David A. Dan nakon Džejsonovog rođendana, slagala sam ga da imam poslovni put do Čikaga, a zapravo sam išla na kod njega.

Sam status uskoro je postao viralan, a Ešli je ugasila profil i verovatno se duboko pokajala zbog svojih postupaka.

Ne propustite