Želite punije usne? OVI TRIKOVI ZAISTA PALE! Jednostavni su i možete ih ODMAH isprobati!

Moda i ljepota
Želite punije usne? OVI TRIKOVI ZAISTA PALE! Jednostavni su i možete ih ODMAH isprobati!
.

Pune i naglašene usne vrlo su lijepe i privlačne, stoga i ne čudi da ih mnoge žene žele imati. One koje nisu prirodno nadarene često se podvrgavaju raznim estetskim zahvatima i botoksima kako bi imale što punije usne.
 
Moć šminke je nevjerojatna i pomaže nam da uljepšamo pa čak i transformiramo svoj izgled. Uz pravilnu upotrebu make-upa moguće je vizualno povećati i naglasiti usne i to bez operacija ili filera.
 
Želiš li naglasiti svoje tanke usne, dovoljno je da naučiš nekoliko vrlo jednostavnih a učinkovitih trikova koje ti otkrivamo u nastavku.

slika-26
 

Započni s korektorom

Vizažisti otkrivaju da bi prije nanošenja ruža na usne trebalo nanijeti malo korektora, i to u uglove usana. Na taj se način uklanja crvenilo pa se ruž može nanijeti puno preciznije. Ono što treba izbjegavati je stavljanje korektora direktno na usne jer će to izobličiti boju ruža. Korektor u uglove usana najbolje je nanositi pomoću četvrtaste četkice za nanošenje korektora koja je dovoljno precizna za prekrivanje eventualnih nedostataka.

Pravilno nanesi olovku za usne

 Želiš li da ruž na tvojim usnama izgleda besprijekorno, važno je koristiti olovku za usne. Naravno, treba nanijeti olovku na način da ona izgleda posve prirodno a to ćeš postići tako da olovku naneseš malo iznad ruba svojih usana. Da bi olovka na usnama djelovala što prirodnije, važno je malo izblendati taj rub pomoću prstiju, štapića za uši ili pak četkice za usne. Samo lagano prijeđi preko vanjskog ruba na koji si nanijela olovku i na taj će način tvoje usne djelovati mnogo prirodnije, ali i vizualno veće. Na kraju možeš nanijeti i malo sjajila ili balzama za usne.

maxresdefault

Kako nanijeti ruž bez olovke za usne?

Neke žene jednostavno ne vole koristiti lip linere jer im djeluju previše umjetno. Ipak, bez korištenja olovko vrlo je teško precizno nanositi ruž na usne, ali korištenje pravilnog kista za ruž može biti od velike pomoći. Počni nanositi ruž od sredine usana prema dolje i zatim od kuta usana opet prema sredini. Taj je način nanošenja vrlo bitan i pomoći će ti da pravilno definiraš usne. Ako nemaš dobar kist za nanošenje ruža, možeš se poslužiti običnim štapićem za uši. Ovaj je trik vrlo jednostavan, a izuzetno učinkovit, tvrde vizažisti.

Ne propustite