JEZIVA ISPOVIJEST: ''Muškarac sam u KASNIM PEDESETIM I ŽRTVA ZLOSTAVLJANJA od bivše supruge, ne znam više šta da radim?''

Aktuelno
JEZIVA ISPOVIJEST: ''Muškarac sam u KASNIM PEDESETIM I ŽRTVA ZLOSTAVLJANJA od bivše supruge, ne znam više šta da radim?''
.

Jedan muškarac odlučio je da podijeli svoju tužnu ispovijest sa drugima kako bi dobio savjet...Pročitajte o čemu se radi:

''Muškarac sam u kasnim pedesetim, razveden od nedavno.  Moja žena je ostala u kući koju smo imali u gradu, a ja sam ostao  na selu. Međutim, ne mogu da živim mirno. Ona često dolazi i nakon što pozvoni, kada otvorim vrata, počne da me tuče i vrijeđa. Nekoliko puta sam zvao policiju, ali oni samo naprave zapisnik i odu. Jednom sam primijetio da je tu pa sam odmah nazvao policiju i kada su došli, otvorio sam vrata i rekao da ću je odrobijati. To sam rekao iz ljutnje, jer više nemam miran dan zbog nje. Naravno, odmah me je prijavila i dobio sam uslovnu.

194301-3445358dd59b8f00fd1c

Dolazi svaki dan, ponekad samo sjedi napolju, ponekad se ušunja i uđe kroz prozor pa baci na mene tepsiju, stolicu, čašu, što joj se nađe pri ruci. U početku je zvonila, pa kad izađem navali na mene. Vrijeđa me i, naprosto, ne da mi da živim. Nemam kome da se obratim, institucije su gluhe na moj problem. Nekoliko puta sam išao u policijsku stanicu i sve je ostalo u zapisnicima. Osim toga, rekli su mi da sam razveden i da to ne spada pod nasilje. Postao sam depresivan i više nemam volje da živim. Tražio sam rješenje na mnogo mjesta, ali još niko mi nije pomogao.

Ne propustite