Dio tijela koji prvo perete kada se tuširate govori KAKVA STE zapravo osoba!

Zanimljivosti
Dio tijela koji prvo perete kada se tuširate govori KAKVA STE zapravo osoba!
.

Svakodnevne navike najviše otkrivaju o našoj osobnosti.Tako i uobičajena stvar kao što je tuširanje može nam pomoći saznati kakva je netko osoba. Naime, dio tijela koji prvo perete govori kakvi ste zapravo.

Lice
Za one koji prvo peru lice novac je vrlo važan i spremni su se namučiti za njega. Volite oko sebe imati ljude od koristi i ponekad mislite da je život jedna velika gnjavaža.
Pokušajte biti malo mekši i pristupačniji u odnosima, meditirajte i volontirajte. Imate veliki potencijal.

Ramena
Oni koji prvo peru ramena vrlo su odgovorni. Dajete sve od sebe u svemu što radite. Smatraju vas ponekad umišljenim jer često provodite vrijeme u samoći, ali vi tako punite baterije. Samoća vam treba da se saberete. Volite stvarati doživotna prijateljstva.

spa-kupka-gola-tamara


Grudi
Oni koji prvo peru grudi su praktičari. Jednostavni ste, iskreni i ne okolišate. Za vas su najvažniji praktičnost i jednostavnost. Mrzite biti ometani kada se koncentrirate i nestrpljivi ste s ljudima koji ne vide stvari na isti način kao vi.


Kosa
Umjetnički i kreativni tipovi prvo peru kosu. Sanjarenje je vaša strast, ali možete postići ono što većina drugih ne može. Nedostaje vam malo upornosti i posvećenosti ciljevima, ali ste spremni neumorno raditi da ostvarite željene ciljeve. Novac vam nije toliko važan.


Ostalo
Oni koji prvo peru “ostale” dijelove tijela imaju svoje vrijednosti, ali ih drugi ponekad teško primjećuju. Duboko unutra ste vrlo dobra osoba s malo mana. Vrijeme je da počnete živjeti s malo više avanturističkog duha. Radite na svom unutrašnjem razvoju i sve vaše vrline će doći do izražaja.

Ne propustite