Kad smo ga začeli, znali smo da nosimo ČUDO OD BEBE: Ljekari su govorili da ga pustimo da "umre u miru", a onda se DESILO OVO!

Aktuelno
Kad smo ga začeli, znali smo da nosimo ČUDO OD BEBE: Ljekari su govorili da ga pustimo da "umre u miru", a onda se DESILO OVO!
.

Kada je došao na svijet, ovaj dječačić bio je manji od najmanje lutke. Ljekari mu nisu davali nikakve šanse da preživi. Od njegovog rođenja prošlo je tačno 545 dana i danas ga s pravom zovu čudesnom bebom. Evo i zašto.

Majki Baron danas ima 17 meseci. U danima, to je 545 dana. Dugih, predugih 545 dana Majki nije izašao iz bolnice. Na svijet je došao sa svega 500 grama, i to iznenada. Njegovi roditelji, Kristin (40) i Majkl (37) bili su na redovnom ultrazvuku u šestom mesecu trudnoće kada su ljekari ustanovili da Kristin ima opasno visok pritisak i da mora hitno na carski rez. Nakon što je Majki rođen, priključen je na čitav niz aparata, uključujući i na one za disanje. Ljekari su roditelje savjetovali da "puste Majkija da umre na miru", ali roditelji nisu htjeli da dignu ruke. Uslijedile su operacija za operacijom i danas je Majki po prvi put video svijet izvan bolnice.

pt0k9lmahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtmprn01eqv8vytg1y2e1yjniy2ewmtnmntawzdqwnzy1zgm5oddimtuuanblz5gtas0cngcbotab

Inače, Majki je začet nakon četiri i po godine bolnih pokušaja ovog bračnog para.

- Nizali su se spontani pobačaji i neuspjeli pokušaji vještačke oplodnje. Kada su nam rekli da sam trudna, bilo je to pravo čudo - kaže Kristin.

Kada je rodila Majkija, ljekari su je upozorili da će imati nerazvijena pluća i generalno loše zdravstveno stanje, te zbog toga i loš kvalitet života, kao i da neće dugo živeti. Savjetovali su roditeljima da bebu isključe sa aparata, ali Kristin i Majkl nisu ni razmatrali tu opciju.

vzjk9lmahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvturjn01eqv8vmgmzmjy5ymrhmmu0ytk4mgjjmdbly2rjmjuwnmninjyuanblz5gtas0cngcbotab

Danas, Majki pati od opstruktivnog poremećaja pluća i niza drugih komplikacija sa disajnim putevima. Iz bolnice u kojoj je proveo život danas je nakon više od godinu i po dana pušten kući.

- Jedva čekam da ga prvi put izvedem u šetnju i pokažem mu da postoji cijeli jedan svijet van bolnice. Da mi je da samo vidim sad te ljekare koji nisu vjerovali u mog sina! - uzbuđena je Kristin.

 

Ne propustite