KADA SE PROBUDILA POSLIJE OPERACIJE I VIDJELA ŠTA JOJ JE SA RUKOM DEA JE SAMO OVO URADILA: Svi su zanijemili

Show
KADA SE PROBUDILA POSLIJE OPERACIJE I VIDJELA ŠTA JOJ JE SA RUKOM DEA JE SAMO OVO URADILA: Svi su zanijemili
.

Voditeljica "Jutarnjeg programa" Dea Đurđević jučer ujutro  doživjela je strašnu nesreću na Dedinju, a tom prilikom imala je teško oštećenje ruke. 

Uslijedila je višesatna operacija, Dea je sve hrabro podnijela i u jednom trenutku je čak tješila prisutne.

dea-ns

Prve riječi koje je izgovorila bile su:

"Hvala Bogu da sam živa".

Ljekari i policija su rekli da pribraniju osobu u trenutku nezgode nisu vidjeli. Ona je, iako u teškom stanju, sačekala policiju i ljekare i bila je sasvim svjesna u trenutku saobraćajke, prije operacije, kao i poslije iste.

dea1

- Nakon što se probudila iz anestezije, Dea je bila svesna svega što se dogodilo i nije trebalo bilo šta da je podsjećaju. Iako je višesatna operacija bila u pitanju, mnogi su se zabrinuli kako će Dea reagovati kada se probudi, budući da se teška saobracjka dogodila, međutim, ona ne samo da ne želi da govori o fizičkom bolu, već govori da će sve biti u redu. Moguće da je u pitanju stanje šoka, ali svi su začuđeni koliko je Dea hrabra djevojka. Ovde je prvih 72 satanajbitnije, tako da ćemo vidjeti kako će se sve odvijati - otkriva dobroupućeni izvor.

dea6

Dein vjerenik, inače kolega Mladen Mijatović, u izjavi nakon operacije je rekao:

- Zahvaljujem se kompletnom ljekarskom timu koji je radio, medicinskom osoblju, Hitnoj pomoći, policiji na profesionalno obavljenom poslu i maksimalnom zalaganju koje su iskazali. Na ovaj način je još jednom pokazano da u Srbiji rade vrhunski stručnjaci. Zahvalio bih se i svima koji su se raspitivali za Deino zdravlje i slali podršku, kako kolege, tako i ljudi svih drugih profesija - kaže Mladen koji je Deu vidio prije operacije, ali ne i poslije. 

 

 

 

Ne propustite