PORODICA SE POTRESLA, DEA REKLA ŠTA OSJEĆA U RUCI: "Ovo je strašno"

Show
PORODICA SE POTRESLA, DEA REKLA ŠTA OSJEĆA U RUCI: "Ovo je strašno"
.

Voditeljica Pinka Dea Đurđević u toku ranih jutarnih sati doživjela je tešku saobraćajnu nesreću ispred bolnice kada je na nju naletio autobus kada je izašla da utvrdi štetu na svom automobilu poslije sudara sa drugim vozilom.

dea1

Dea je danas operisana, a tokom ove intervencije ljekari su uspeli da Dei spoje ruku koja je bila amputirana prilikom strašne saobraćajne nezgode.

dea5

Prema informacijama izvora bliskog voditeljici, njeno stanje se rapidno popravlja i Đurđevićeva već ima osjećaje u ruci koja je operisana:

- Strašno smo se potresli svi, ovo jutro je bilo užasno. Dea je sada bolje i to nam svima uliva nadu. Ona već osjeća ruku i to je ono što nas je sve obradovalo u ovako teškom trenutku. To je veliko olakšanje - otkrio je izvor.

dea4

O opraciji za srbijanske medije govorio je i doktor Marko Bumbaširević. 

- Radilo se o potpuno iščupanoj ruci, od lakta prema ramenu... Pored toga što je bila iščupana, ruka je bila i opečena. Ipak, uspjeli smo da je sačuvamo i prišijemo vrlo uspješno".  - kazao je doktor, te dodao: 

dea3

- Odlično smo prišili ruku. Naravno, moraćemo još da je pratimo, ali očekujemo da će sasvim normalno moći da je koristi". 

 

Ne propustite