"NISTE SVJESNI VELIKE SVJETSKE PREVARE KOJA VODI U SMRT": Upozovara ugledni doktor

Zdrav život
"NISTE SVJESNI VELIKE SVJETSKE PREVARE KOJA VODI U SMRT": Upozovara ugledni doktor
Mač sa dvije oštrice, a to očito često zaboravljamo...
 

Knjiga šokantnoga naslova “Smrtonosni lijekovi i organizirani kriminal” (Deadly Medicines and Organised Crime: How Big Pharma Has Corrupted Healthcare), djelo je to direktora Nordijskoga Cochrane centra i jednog od začetnika Cochrane kolaboracije Petera C. Gotzschea, danskoga profesora i specijalista interne medicine koji ima i diplomu iz biologije i kemije.

Kako Gotzsche navodi u svojoj knjizi (zasnovanoj na čistim dokazanim činjenicama)  nakon srčanih bolesti i karcinoma, lijekovi su treći po redu uzročnici smrti u Europi i SAD-u. Pacijenti vjeruju propisanim lijekovima jer vjeruju svojim liječnicima, a oni pak o lijekovima znaju uglavnom onoliko koliko im farmaceutska industrija odluči reći.

Polovina tih ljudi umre upravo zato ŠTO POSTUPAJU PO LIJEČNIČKIM UPUTAMA za korištenje lijekova, umru od nuspojava,dok druga polovina umire zbog ne pridržavanja,odnosno predoziranjem.

Bilo kako bilo,uzimanje lijekova je mač s dvije oštrice i još jednom ponavljamo,TREĆI NAJVEĆI UZROK SMRTI U CIJELOM SVIJETU.

Podaci o kliničkim istraživanjima koje većinom ona financira nedostupni su javnosti, a oni publicirani u znanstvenim časopisima prečesto su iskrivljeni ili dijelom lažni.

Testiranje novih lijekova ne provodi se kako treba, regulacijske agencije ne obavljaju svoj posao pošteno i sapletene su brojnim sukobima interesa, političare je tako lako potkupiti, a zdrave i bolesne tako lako obmanuti.

Sustav je toliko korumpiran da ga autor uspoređuje s organiziranim kriminalom i traži radikalno rješenje koje jedino vidi u svojevrsnoj revoluciji.

Koliko god zaključci navedeni u knjizi bili šokantni, a poneki dobrodušnom i naivnom čitatelju mogli izgledati i krajnje pretjerani i potpuno nevjerojatni, oni se temelje na brojnim dokazima potkrijepljenima stotinama referencija na koje se Gotzsche poziva, a koje su raspoređene iza svakog poglavlja.

Knjiga se čita poput kakva uzbudljivog kriminalističkog romana u kojemu glavni junak donkihotskim žarom razotkriva i kreće u napad na vjetrenjače našega vremena.

Izvjavu ovog uglednog doktora,iza kojeg stoje mnoga svjetska istraživanja, možete pogledati na ovom videu:

 

 
 

Ne propustite