Ove stvari SVAKA ŽENA mora iskusiti prije ulaska u OZBILJNU VEZU!

Zanimljivosti
Ove stvari SVAKA ŽENA mora iskusiti prije ulaska u OZBILJNU VEZU!
.

Još uvijek niste upoznale idealnog muškarca sa kojim želite da budete do kraja života? Ne očajavajte jer ovo ima svojih prednosti!  Kada budete upoznale gospodina savršenog, da ne biste žalile za nečim što niste probale, iskoristite ovo vrijeme upravo za to. Život je samo jedan, zato ga udahnite punim plućima i uživajte!

Kratka avantura

Avantura se može definisati kao romantična veza sa kratkim rokom trajanja. Prepustite se strastima bez obzira da li je radi o ljetnjoj avanturi koja će trajati onoliko koliko i vaš godišnji odmor, ili je riječ o kratkotrajnoj pustolovini sa osobom koja je u vašoj okolini prisutna tek ograničeno vrijeme.

sama-djevojka

 Krenite na putovanje same

Samostalno putovanje može biti jedno od najuzbudljivijih iskustava jer će vas izazvati da se same snađete u novim uslovima. Kada budete bile u vezi, vjerovatno ćete željeti da godišnje odmore i putovanja isplanirate sa voljenom osobom. Međutim, dok izabranik vašeg srca ne uđe u vaš život, otputujte same tamo gdje ste oduvijek željele.

Multi dating

Multi dating  će podići vaše samopouzdanje do nevjerovatnih visina! Ovdje se ne radi o preljubi već baš o multi datingu.

 Izlazite i ludo se provodite

Ludo se provodite na žurkama, idite na koncerte svojim omiljenih muzičara ili budite kraljica plesnog podijuma cijelu noć!

Budite cimerka sa najboljom drugaricom

Prije nego što upoznate muškarca sa kojim ćete željeti da provedete ostatak života, živite zajedno sa svojom najboljom drugaricom. Dijeljenje svakodnevnih sitnica, zajedničke aktivnosti i događaji sa osobom koja vas najbolje razumije vam može biti odlično iskustvo za budućnost.

55e51111067d7b7d2fa20459

Živite same

Ukoliko možete da priuštite samostalan život, zašto da ne? Život solo će vam pomoći da steknete neke životne navike, ojačate karakter i osamostalite se na način na koji vam život sa roditeljima nikada neće omogućiti. 

Ne propustite