BEZ TRUNKE PHOTOSHOPA: Ova manekenka je oduševila svijet, a evo i zašto(FOTO)

Moda i ljepota
BEZ TRUNKE PHOTOSHOPA: Ova manekenka je oduševila svijet, a evo i zašto(FOTO)
.

Modni brend “In The Style” koja svoje proizvode prodaje na online tržištu, nedavno je u prodaju pustila novu liniju donjeg veša inspirisanu Danom zaljubljenih. Ljubitelji njihovih proizvoda bili su oduševljeni činjenicom da je manekenka koja je nosila novu liniju donjeg veša predstavljena u prirodnom izdanju i bez trunke photoshopa. Prelijepa Molly Krenz javnosti je predstavila novu kolekciju veša poznate robne marke, a svi koji su pogledali reklamu mogli su primjetiti kako manekenka nije željela sakriti svoje mane, te su njei ožiljci, strije i fleke na koži bile vidljive. Iz kompanije su saopštili kako su namjerno prikazali sve nepravilnosti koje se mogu naći na ženskom tijelu željeći da to predstave kao sasvim normalnu pojavu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Valentines launch ???? @inthestyle ????@wjrphoto ???? @kategately

A post shared by •MOLLY KRENZ (@mollykrenz_) on

-U vremenu kada smo bombardovani slikama savršenih žena koje šalju poruku onim običnim ženama da nisu dovoljno dobre mi želimo da pošaljemo poruku da niko ne treba sebe da uljepšava. Vi ste već savršene- navodi se u poruci koju su uputili predstavnici kompanije.
 

Cijela kampanja je osmišljena tako da damama širom svijeta uputi jasnu poruku da treba da vole svoje tijelo sa svim svojim vrlinama i manama.

Ne propustite