JELENA OBJAVILA VIDEO IZ DUBAIJA, SVE SNIMILA: Evo kakve PERVERZIJE i LUKSUZ joj je Duško pružio! (VIDEO)

Show
JELENA OBJAVILA VIDEO IZ DUBAIJA, SVE SNIMILA: Evo kakve PERVERZIJE i LUKSUZ joj je Duško pružio! (VIDEO)
.

Jelena Karleuša otputovala je u Dubai sa kćerkicama Atinom i Nikom, gdje ih je dočekao Duško Tošić.

Sudeći po fotografijama na društvenim mrežama, jasno je kako cijela porodica uživa u plažama i suncu.

Poslije prvog dana i kupanja u moru, Jelena je sad objavila da uživa u arapskim poslasticama - sladoledu, a potom i video na kojem je otkrila svu raskoš i luksuz u kojem uživa u Dubaiju:

1

Pogledaje vodenu zavjesu sa umjetničkim figurama usred hola:  

 Podsjećamo, prema saznanjima Informera, Jelena je otišla u Dubai, jer je saznala da je tamo Duško vara.

Umjesto da se sa nastupa u Beču vrati za Beograd, Jelena je odlučila da ode u Dubai.

jk-dusko

- Jeleni su prijatelji javili da je njen Duško u Dubaiju sa ljubavnicom Vladanom, sa kojom se navodno viđa već nekoliko mjeseci. Primijetili su da su i fudbaler i misica u isto vreme na Instagramu objavili fotke iz Dubaija, pa su sabrali dva i dva. O tome su obaveijstili Karleušu, koja je već bila krenula avionom iz Beča ka Srbiji. Čim je sletjela u Beograd, odmah je promijenila putanju i umjesto da dođe kući, hitno je otišla za Emirate. Dušku nije ni javila da stiže - priča dobro obavješteni izvor za Informer i dodaje da je fudbaler kineskog Gvangžua imao sreće:

503387-jelena-karleusa-15-ff

Vladana Railić je prije dve godine učestvovala u takmičenju "Top-model Srbija". Tada je u medijima osvanula priča da je u emotivnoj vezi sa fudbalerom Milanom Lolom Smiljanićem. Iako ni sportista ni manekenka nisu potvrdili ovu informaciju, očevici kažu da su nekoliko puta viđeni u provodu na prestoničkim splavovima.

jelena-i-dusko

- Do Jeleninog i Vladaninog susreta nije ni došlo jer su se njih dvije takoreći mimoišle u vazduhu. Manekenka je u nedjelju ujutru napustila Emirate, a pop diva je tamo sletjela tek juče poslije podne, piše "Informer".

dusko-i-jelena

- Duško je Jeleni prije nekoliko dana rekao da će skoknuti do Dubaija jer želi malo da iskulira na moru. Ona nikako nije mogla da krene s njim zbog već zakazanih nastupa. Čim je stigao u Emirate, Tošić je pozvao Vladanu da dođe i pravi mu društvo, što je ona bez razmišljanja prihvatila. Ipak, bio je oprezan jer je znao da bi žena lako mogla da ga provali. Zbog toga je odsjeo u jednom luksuznom hotelu na samoj plaži, dok je svojoj gošći rezervisao smještaj dvadesetak kilometara dalje u Dubai Marini. Naravno, to ih nije spriječilo da se viđaju i zajedno izlaze po gradu - izvor za "Informer"

dusko-tosic-jelena-karleusa-830x0

I možda ništa ne bi ni bilo od Karleušine iznenadne posjete Dubaiju da se poznati fudbaler u subotu pratiocima na Instagramu nije pohvalio fotografijom iz Emirata, a ubrzo poslije njega je to učinila i Vladana.

dusko-i-jelena

- Ona je objavila dvije fotke na kojima se vidi kako uživa u Dubaiju. Ipak, posle samo nekoliko minuta ih je obrisala, pretpostavljam da ju je Duško to zamolio, da ih ne bi provalili da su zajedno na ovoj destinaciji - ističe  sagovornik.

jelena-karleusa-dusko-tosic-ata-images-2-770x410

(Novi.ba/Informer)

 

Ne propustite