Stavite na TO DO list: Na ova četiri putovanja, svaka žena mora otići SAMA!

Zanimljivosti
Stavite na TO DO list: Na ova četiri putovanja, svaka žena mora otići SAMA!
.

Putovanje s društvom ili partnerom može biti odlična ideja, ali jeste li se ikada odvažile na solo putovanje?

Iako vam prisutnost poznate osobe znači i određenu sigurnost, znate kako se kaže: “Ništa revolucionarno nije se dogodilo u sigurnoj zoni!” Solo putovanja omogućit će vam da na jedinstven način doživite određeno mjesto na koje ste se zaputile, da upoznate nove i zanimljive ljude te pobliže naučite više o nekim drugim kulturama.

Zato sljedeći slobodan vikend ili dio godišnjeg rezervirajte za solo putovanje, a ako vam se svidi, što vjerujemo da hoće, onda na svoju listu dodajte i preostala putovanja s naše “putuj sama” liste.

232425

Dugo željeno putovanje

Već godinama želite posjetiti neko mjesto, no nikako ne nalazite društvo za tu avanturu? Uputite se same! Istražite što sve vaš grad ili država iz snova nude, organizirajte se i ostvarite taj san.

Relaksirajuće putovanje 

Ako su vas posao, sve silne brige i dnevni stres poprilično iscrpili, vrijeme je da same sebi priuštite jedan spa vikend! Uputite se u neki miran gradić s lijepom prirodom i poklonite sebi pravi odmor za dušu, zaslužile ste!

628317-zena-putovanje-ls

Spontano putovanje

Iznenadite same sebe spontanom i neočekivanom odlukom i pođite na last minute putovanje na neku primamljivu destinaciju. Sigurno nećete požaliti!

Putovanje vlakom

Za potpuni doživljaj mjesta u koje odlazite nema boljeg prijevoznog sredstva od vlaka! Osim u ugodnoj vožnji, uživat ćete i u prekrasnim prizorima krajolika i prirode

Ne propustite