VJENČANJE POD UPITNIKOM: Ova djevojka je dobila NAJRUŽNIJI zaručnički prsten ikad!

Zanimljivosti
VJENČANJE POD UPITNIKOM: Ova djevojka je dobila NAJRUŽNIJI zaručnički prsten ikad!
.

Jedna djevojka bila je presretna kada ju je dugogodišnji dečko zaprosio ali se onda javio jedan za nju veliki problem – uopšte joj se ne dopada vjerenički prsten koji je odabrao. I.. Šta sada?

“Dogodilo se nešto predivno, dečko me je zaprosio nakon pet godina veze. Bilo je veoma romantično i nikad ne bih sama mogla da isplaniram ništa bolje. Trenutno sam na mjesecu zbog toga. Ali postoji jedan problem… moj prsten”. Ovako je na tviteru započela svoju ispovijest djevojka s potpisom “Chaeronaesa”.

Iako je nakon nekog vremena ona svoj post i fotografiju izbrisala, ono što se jednom pojavi na internetu na njemu i ostane. Cijeli tekst ali i fotografiju sačuvali su drugi korisnici ove društvene mreže. Ona u svojoj ispovijesti navodi i ovo:

“Kada smo moj vjerenik i ja prvi put razgovarali o vjeridbi, predložila sam mu da zajedno izaberemo prsten ili bi mogao da me ispita o onome što ja volim i pogleda nakit koji imam i kakvo prstenje volim. On je želio da sve bude iznenađenje. Bila sam pomalo nervozna jer sam izbirljiva kada je nakit u pitanju ali sam imala povjerenja jer sam vjerovala da me dovoljno poznaje i da će napraviti dobar izbor”.

prsten

Međutim, njen dečko, a sada vjerenik ne da nije pogodio njene afinitete već je izabrao prsten koji bi se malo ko usudio da izabere.

“Kako se ispostavilo, nije više mogao da omaši i iskreno prsten je užasan. Ovo nije onaj slučaj – zavoljeću prsten vremenom, već – Gospode bože koliko je ružan i ne želim ni da ga nosim”, napisala je ona.

I šta sada ona da radi?

“Najgori dio je taj što ne znam kako to da mu kažem. Nas dvoje sve govorimo jedno drugom, nemamo tajni i veoma mi je teško ne samo to što mi se prsten ne dopada, već i to što mu to ne iznesem kao i svaki problem koji zajedno rješavamo”.

engagement-1728516-1920-660x330

I zaista kako se muškarcu kaže: E znaš, ovaj prsten mi se ne sviđa?

“Kako da mu kažem, a da ga ne povrijedim”, pita se ova djevojka, a ubrzo je dobila i mnoštvo savjeta od svojih pratilaca na Tviteru.

Njena ispovijest je veoma brzo postala viralna, a ona ju je zatim obrisala. Valjda njen dragi za ružan prsten nije saznao na najgori način: Iz medija?

Da li se vama dopada njegov izbor prstena? Za ovu damu, on je previše staromodan i izgleda kao prsten koji bi nosile možda bake.


  

Ne propustite