BROJI DANE DO PORODA: ''Filip će me držati za ruku tokom poroda, to će mi dati snagu!''

Show
BROJI DANE DO PORODA: ''Filip će me držati za ruku tokom poroda, to će mi dati snagu!''
.

Folk pjevačica Aleksandra Prijović broji dane do porođaja i samo je pitanje trenutka kada će na svijet donijeti sina, za kojeg su ona i njen suprug Filip Živojinović odabrali ime Aleksandar. Pjevačica je otkrila da se Filip, nakon što je ušla u deveti mjesec trudnoće, bukvalno ne odvaja od nje i da jedva čeka da je drži za ruku na porođaju.

- Filip je uz mene 24 sata dnevno i ne da mi da podignem ni čašu! Zaista je brižan i ispunjava sve moje želje. Definitivno će prisustvovati mom porođaju i držaće me za ruku dok Aleksandar ne izađe na svijet. Sigurna sam da će mi njegova podrška značiti u tim trenucima i da će mi dati snagu - počinje priču Prijovićka i ne krije sreću što će se uskoro poroditi. 

- Ne mogu da dočekam trenutak kada ću ugledati sina! Sve je spremno za Aleksandra i jedva čekam da osjetim kontrakcije. Hvala bogu, trudnoća mi je prošla u najboljem redu i osjećam se fenomenalno. Iskreno se nadam da će i porođaj biti lak - uvjerava popularna Prija i otkriva zbog čega je ipak donijela odluku da se porodi u Beogradu iako se spekulisalo da će sina donijeti na svijet u Americi.

aleksandra-filip-dd157047-copy-900x500-lkw

- Filip i ja smo odlučili da se porodim u Beogradu jer smatramo da je tako najbolje. Aleksandru ništa neće u životu značiti da mu je mjesto rođenja drugi grad u Evropi ili Americi. Naše klinike su po stručnosti u rangu sa svjetskim. Osim toga, u svojoj smo zemlji i šta god nam zafali, brzo ćemo riješiti. Znam koliko se Filipova i moja familija raduju dolasku bebe na svijet. Kada bih se porađala u Americi, vjerovatno dva-tri mjeseca ne bismo mogli da se vratimo u Srbiju, a pitanje je da li bi svi dobili vize da nas posjete - istakla je Aleksandra i uvjerila da nimalo ne pati za karijerom, koju je zapostavila zbog trudnoće.

aleksandra-prijovic-foto-nikola-tomic-630x380-lzi

Moj život se sveo na odmaranje i spavanje. Dugo sam maštala samo o tome da spavam. Osam godina nisam stala i rekla sam da ću se ovih nekoliko mjeseci konačno odmoriti, a tako je i bilo. O karijeri trenutno ne razmišljam, već o slatkim mukama koje me čekaju - kaže pjevačica i zaključuje da nije sujevjerna kada je kupovina garderobe za nerođenog sina u pitanju.

305067-aleksandra-prijovic-i-filip-zivojinovic-na-snimanju-aleksandrinog-spota-klizav-pod-ls-azh

- Filip i ja smo dosta putovali i, kako smo u svakom gradu kupovali ponešto, nakupilo se mnogo stvari i za našeg sina. Prvo smo mi počeli da kupujemo, pa i ostali članovi porodice. Obišli smo mnogo gradova u kojima sam mogla da kupim sve što može da se poželi, ali samo sam gledala radnje za bebe - iskrena je Prijovićka.


 

Ne propustite