IPAK ĆE SE RAZVESTI OD DUŠKA: Jelena Karleuša se udaje za bogatog američkog glumca! Tek tada će biti PLANETARNO POPULARNA!

Show
IPAK ĆE SE RAZVESTI OD DUŠKA: Jelena Karleuša se udaje za bogatog američkog glumca! Tek tada će biti PLANETARNO POPULARNA!
.

Nakon afere između Jelene i Ognjena, mnogi govore kako će se Duško razvesti od Jelene Karleuše. Povodom toga prije nekoliko dana na internetu je ponovo postao aktuelan snimak iz 2012. godine, kada je pjevačica Zorica Marković u rijalitiju "Farma" ispričala majci pop dive Jelene Karleuše Divni da joj je vidovnjak Zlatko Šumadijski rekao da će se njena kćerka razvesti od fudbalera Duška Tošića. Divna joj je tada odgovorila da je ne čude te prognoze jer je njen zet švaler i da joj je najvažnije da se njena nasljednica bogato uda.

Nakon toga je ponovno stupljeno u kontakt sa  astrologom i vidovnjakom Zlatkom, koji je napravio natalnu kartu Jelene Karleuše i tom prilikom otkrio da će se ona definitivno skrasiti pored poznatog američkog glumca.

jelena-karleusa-se-ponovo-kladila-sa-sasom-popovicem-620x0

- Karleuša će tek u narednom periodu postati megazvijezda. Biće još bogatija iako će se sigurno razvesti. Postaće zaštitno lice poznatog brenda, što će joj donijeti planetarnu prepoznatljivost. Sa Duškom će ostati u dobrim odnosima, a nakon razvoda postaće magnet za muškarce - ističe Zlatko i otkriva kada će pop diva ponovo stati na ludi kamen.

- 2020. godine upoznaće jednog poznatog američkog glumca sa kojim će otpočeti vezu. Udvaraće joj se i bogati Rus, ali na kraju će se ipak skrasiti pored Amerikanca. 2021. godine će se udati za njega, a ubrzo će i zatrudniti. Rodiće sina, kome će dati moćno ime - uvjerava vidovnjak i napominje da Karleušu očekuje vrlo buran period.

- Jelena će u narednih od pet do sedam godina preživjeti mnogo uspona i padova. Ipak, na kraju će izaći kao pobjednica. Očekuje je mnogo angažmana koji nemaju veze sa muzikom, pa će pjevačku karijeru zapostaviti - zaključio je Zlatko.

Ne propustite