Sad se zna ko laže: Banetova majka POKAZALA PORUKE između Zerine i nje koje govore ISTINU o abortusu(FOTO)

Aktuelno
Sad se zna ko laže: Banetova majka POKAZALA PORUKE između Zerine i nje koje govore ISTINU o abortusu(FOTO)
.

Situacija između  bivšeg ljubavnog para Zerine Hećo i Baneta Čolak nikada nije bila gora, a posljednja u nizu svađa koja je potresla Bijelu kuću desila se kada je di-džej iz Užica ponovo ispričao da je bosanska starleta abortirala njegovo dijete.

Bane je otkrio da je Zerina uradila kiretažu na privatnoj klinici u Užicu, a da je za to jedino znala njegova mama Jasmina Đorđević. Jasmina je potvrdila priču svoga sina, a kao dokaz priložila je prepisku koju je vodila sa Banetom i Zerinom, prije abortusa i poslije njega.

3m-gqq

- Zerina je sa Banetom došla u Užice da bi uradila abortus. Bila je kod nas nekoliko dana, a na kliniku je otišla 20. avgusta. Mene u ovoj priči najviše vrijeđaju njene laži. Na stranu to što je u rijalitiju slagala stotinu puta, ali ispostavilo se da ni rođenoj majci nije rekla istinu - kaže na početku razgovora Banetova mama i dodaje:

4m-ikb

- Rekla sam joj da obavezno mora reći svojoj majci šta se dešava jer ne želim da ja budem ta koja će snositi svu odgovornost. Međutim, Zerina to nije uradila, iako mi je rekla da jeste. Srećom, sačuvala sam svu našu prepisku koja je nastala prije abortusa i poslije njega, gdje se lijepo vidi ko govori istinu. Vidi se i da je Bane od mene tražio da zakažem abortus, što sam i uradila. Dopisivala sam se s njim i dok su Zerini radili intervenciju, a imam i poruku s njom u kojoj mi ona, dok su bili u Sarajevu, piše da sa Banetom bira burme. Imam poruke u kojima mi Bane piše da je abortus počeo, pa da joj rade ultrazvuk... Javio mi se i kada je sve bilo gotovo, da mi kaže da je ona dobro - priča Jasmina i objašnjava da joj je jedino žao što nije sačuvala otpusnu listu.

5m-nzg

- Doktorka je na pregledu utvrdila da je Zerina posljednju m*nstruaciju imala 4. jula, a abortus je izvršen 20. avgusta, što znači da je riječ o ranoj trudnoći. Sad mi je jedino žao što nisam sačuvala otpusnu listu, a vjerujem da ju je Zerina ponijela sa sobom. Znam da je Bane želio to dijete više od svega, a to što je ona uradila, ubilo ga je. On je htio i da se oženi njome, a ja sam bila spremna da ima pomognem u svemu koliko sam mogla. Međutim, umjesto toga, odabrali su da uđu u rijaliti, a vrlo brzo se pokazalo i da nisu jedno za drugo. Nadam se da je konačno i Bane to shvatio, jer je uprkos svim svađama i nasrtajima, želio da ostane sa njom - kaže Jasmina.

zvol-tea

.

 

.


 
.

Ne propustite